#makeupclubfamily

#makeupclubfamily

Почну з себе. Мене звуть Машталерчук Крістіна, через місяць мені виповниться 26(боже як летить час🥲). У мене достатньо специфічна професія та спеціальність - закінчувала КНУ Тараса Шевченка по спеціальності Біологія, напрямок Фізіологія людини і тварин(я той самий науковець, про яких є багато американських жартів, особливо з серіалу Теорія великого вибуху😁). Писала статті в Вікіпедїї, публікувала тези своєї наукової роботи в міжнародних конференціях. Місця роботи теж мала специфічні - працювала в декількох медичних лабораторіях, в фірмі по розведенню екзотичних тварин, нейрофізіологом в фірмі по нейромаркетингу. Зараз працюю головним лаборантом лабораторії мережі Animal Clinic, і насолоджуюся своєю роботою, бо дуже люблю тваринок:)

Маю 7 татуювань та багато різноманітних домашніх тваринок. Люблю малювати, писати вірші, доглядати за рослинами, читати художню та наукову літературу, грати на барабанах, цікавлюся філософією, психологією та саморозвитком. Доглядом за собою я зайнялася не так давно, трохи раніше за початок війни, але сприймаю це як акт любові та турботи про себе, тож мені дуже подобається вивчати дію доглядової косметики для обличчя та волосся, розбиратися як правильно все це використовувати та з чим поєднувати для кращого результату. У вільний час займаюся йогою, медитаціями та люблю піші прогулянки по місту. Вважаю своїм обов'язком допомагати оточуючим та робити цей світ кращим, тож майже рік була волонтером тактичної медицини та допомагала багатьом підрозділам, а зараз намагаюся зробити життя безпритульних тварин краще, тож постійно ношу з собою для них корм та іноді ходжу до притулків проводити з ними час. Мрію збудувати свій притулок щоб вуличні тварини мали домівку, їжу та захист. У своєму житті притримуюсь позицій стоїцизму та буддизму, врівноважуючи ці два філософські напрямки у напрямку ефективної допомоги оточуючим.

Так як маю дуже маленьке коло знайомих, хотіла б у цьому клубі більше познайомитись з іншими учасниками та мозливо знайти для себе нових друзів та знайомих😁