MAXIMOVA🌷

Це страшне слово: СИЛІКОНИ

Це страшне слово: СИЛІКОНИ
  1. Силікони впливають на шкіру голови, забивають пори - ❌це неправда, молекула силікону завелика, щоб проникнути в наші пори і сидіти там.
  2. Не змивається з волосся - ✅високополімерні силікони створюють стійку плівку, яку змивають тільки шампунями глибокої очистки, вони містяться в професійних лікувальних засобах. Всі інші змиваються сульфатним шампунем, водою або самостійно зникають за декілька годин.
  3. Захищають волосся - ✅так, це правда. Силікони згладжуючи лусочки, запобігають втраті вологи, частково замінюють пошкоджені частини волосся, тому знижують ламкість та посічення.
  4. Через плівку у волосину не потрапляє вода та активи - ❌ це неправда, молекула силікону не герметична, вона не перешкоджає проникненню компонентів.
  5. Захищає від високих температур - ✅ так, в них висока термічна стабільність та стійкість до УФ.
  6. Не можна користуватись кучерявому волоссю - силікони розгладжують та розрівнюють волосся, тому завитки можуть не виходити такими як треба. Використання засобів з силіконами залишається на особистий розсуд.

Я власниця прямого волосся. Більшість продуктів, що я використовую з силіконами. Мені подобається, як вони працюють😊