Анна-Марія

Популярні олійки для волосся від CHI

Популярні олійки для волосся від CHI
Популярні олійки для волосся від CHI

З цими олійками я знайома ще з 2019 року. Перша олійка яку я спробувала це була фіолетова незмивна сироватка шовк для волосся (мініатюрка 15мл). Це найкращий запах олійки зі всіх які я тільки пробувала. Аромат тримається на волоссі ще довго після нанесення і він просто божественний. Волосся після неї дуже м'ягке, пахуче, блискуче, легко розчісується і саме головне не жирне, навіть якщо нанести забагато продукту воно всеодно від цього шовку не жирнить.

Популярні олійки для волосся від CHI

По-перше запах🤔 Він нагадує мені якусь чоловічу пінку для гоління чи одеколон (але цей запах не є дуже приємний). Запах взагалі не насичений, його ледь можна його відчути, на волоссі аромату ніякого, відчуття що просто наносиш олію і не більше.

Саме цей продукт вже більше схожий до олії, потрібно акуратно наносити щоб не перебільшити з кількістю, адже після цього волосся стає жирним і просто злипається в сосульки.

Волосся блискуче, м'ягке, легко розчісується. Але я люблю коли волосся пахне і не жирне на дотик🙃

Тому це 3/10

Особисто я мала саме мініатюрки цих продуктів, адже це дуже зручно у зберіганні (не займає багато місця) і цих 15мл хватає мені особисто на пів року. Голову я мию кожен день так як маю жирний тип шкіри і щоб довжина виглядала гарно кожного разу, олійку використовую кожного дня.

Також щоб не було моменту коли нечайно налила багато продукту у руку (так як дозатора ніякого на мініатюрці немає) я не знімаю захисну пазлітку а роблю в ній дирочки голкою і так завжди виходить економний розхід засобу (лайфхак😉).

Отже, підсумовуючи можу сказати що фіолетова моя улюблена олійка-шовк. Вона 100/10😍

А ви пробували олійки цього бренду?