Крутий бюджетний кондиціонер для волосся від Tigi

Крутий бюджетний кондиціонер для волосся від Tigi

Привіт, дівчатка.

Для мене вибор догляду за волоссям - це ще той квест, адже я маю натуральне, пухнасте, в'юнке волосся, і приборкати його досить важко. За своє життя я перепробувала дуже велику кількість засобів і досі не знайшла прямо-таки ідеальний варіант. Тим не менш, маючи все який-не-який досвід, можу порівнювати товари.

Десь місяць тому я шукала собі новий змийвний засіб для волосся, і надибала на даний кондиціонер від Tigi. Із цим брендом я вже знайома, адже маю їх відому павутинку для волосся, а тому я подумала, що знайомство варто продовжити. Тим паче відгуки на даний засіб були хороші, і до того ж, він був на знижці. Не міг мене не підкупити і розмір кондиціонеру: аж 750 мл. Для людини, яка миє голову щодня - це знахідка за таку невисоку ціну.

Отож -бо, загальне враження за місяць використання:

Можу з упевненістю сказати, що засіб - дуже крутий варіант на щодень. Він має густу кремову тектуру, яка легко і зручно наноситься. Після нього моє відносно тонке волосся не обтяжене і не починає жирнитися швидше (хоча куди вже швидше, я й так мию голову щодня). Довжину він не пересушує, а навпаки дуже добре зволожує і пом'якшує.

Якщо ж у вас дуже пересушене й пошкоджене волосся, то, мабуть, не підійте, адже не буде давати достатнього зволоження. А так, на щодень для нормального волосся без особливих потреб - саме воно. Основні функці виконує, волоссячко м'якеньке, блистить і легко розчісується.

Думаю, після того як він закінчиться я повторю, або ж спробую схожий засіб із цієї серії.

Всім дякую за увагу)