MAXIMOVA🌷

Подарунковий бокс💛 Тестувала 1,5 тижня.

Подарунковий бокс💛 Тестувала 1,5 тижня.

Слід відмітити упакування. Воно чудове. Гарна брендована коробка з характерними натяками на продукти з вітаміном С. Жовтий колір сонячний і соковитий притягує увагу та піднімає настрій☀️Наповнення щедре, загорнуте в папір, яким приємно пошуршати😍

Це я щаслива отримала пакунок від кур’єра та тягну в нору, щоб швидше відкрити😂

(Читаю в очах «маман знову щось притягла»). Зевс має все обнюхати і тільки потім можна буде подивитись вміст. Доречі, тут він допомагає розглядати всі баночки https://club.makeup.com.ua/looks/8301/

Найулюбленіша частина. Ось-ось за мить я побачу, що там😊

Коли я переглянула всі продукти вирішила, що протестую їх певний час і тільки потім залишу відгук. Отож відклала засоби, якими користувалась і перейшла на лінійку Garnier з вітаміном С (додатково залишила свій спф та нічний крем).

Одразу хочу сказати, що аромат у всих засобів однаковий і достатньо виражений. Мені він приємний та не заважає. Міцелярки цього виробника знайомі практично всім. Дана вода не відрізняється від рожевої класичної, трояндової чи з алоє. Так само гарно знімає мій повсякденний звичайний макіяж.

Гелями я користуюсь, моїй комбінованій шкірі вони підходять. Порції від одного натиску помпи достатньо. Я спочатку розтираю його на мокрих долонях до утворення піни, а потім вмиваюсь. По відчуттям шкіра чиста, гладенька. Але після етапу очищення (будь-яким засобом) мою шкіру підсушує. Тому одразу переходимо до догляду.

Сироватка в прозорій скляній баночці зі зручною піпеткою напівпрозорого білого кольору. Зазвичай продукти з вітаміном С упаковують в темне скло, тому зберігати обов’язково в місці не доступному до світла. Відсоток вітаміну С не високий, підійде новачкам. Подобається присутність в складі саліцилової кислоти та ніацинаміду.

Консистенція не рідка і не загуста, якраз зручна для використання. Мені достатньо однієї піпетки щоб розподілити по всьому обличчі. Всотується гарно, приємно живить, залишає легку липкість. Щодо висвітлення пігментних плям, ще рано говорити, а от загальний вигляд шкіри покращився, рельєф розгладжує. Моїй шкірі ця сиворотка сподобалась😊

Найнезвичайніший продукт для мене з усієї коробки☺️ Не користувалась таким раніше і не знала яка буде реакція. Але візуально він виглядає прикольно. Прозорий гель в прозорій баночці консистенції желешки. Характерно тремтить при потрушуванні😅

При нанесенні приємно прохолодний, літом це буде бонус. Вбирається швидко, зволожує але залишає середню липкість, яка з часом проходить. Користувалась ним зранку, на вечір був мій нічний крем.

Спробувала цей гель, як базу під макіяж. Я просто була в шоці!!! Не знаю, як це працює але тональний, пудра і рум‘яна лягли рівнішими рельєфом, при цьому є здорове сяяння шкіри, рум’яна протримались в два рази довше. Я дійсно побачила велику різницю і за це гелю великий +

У маски зручна форма, тканина просочена ніби білою емульсією. Одразу є охолоджувальний ефект. Ніяких негативних відчуттів чи подразнень не визвала. Після використання шкіра зволожена, гладенька і приємна на дотик. Мені сподобалась.

За цих півтори неділі поки я з задоволенням користувалась даними продуктами у шкіри не з’явилось негативної реакції, почервонінь чи висипів не було. Я не алергік, тип шкіри комбінований, не чутливий.

Доречі, коробка знайшла нове життя, донька забрала її собі та склала туди прикраси для волосся😊

Ще маю відмітити свідомий підхід Garnier до екології. Продукти мають веганську формулу, не тестуються на тваринах та на 100% з переробленого пластику.