Нгома Каріна

Випрямляємо чи завиваємо: як з Numero я полюбила своє кучеряве волосся

Випрямляємо чи завиваємо: як з Numero я полюбила своє кучеряве волосся

У дитинстві та юному віці мені моє волосся ну зовсім не подобалось. Ну кучеряве, ну м’яке – але ж абсолютно неконтрольоване. Зранку ти кульбаба, до ночі – рок-стар 80-х.

В той час я не задумувалась про якийсь спеціальний догляд. Та і на поличках були представлені кілька позицій – і для кучерявчиків там нічого не було. Бідним перукарям теж нелегко доводилось з моїми пасмами. Тож коли мені на кілька днів повністю вирівняли волосся стайлером – я була на сьомому небі від щастя! Ну нарешті! Кінець цим пекельним мукам із розчісуванням!

От тільки ефект тримався до першого миття. В принципі, кучері обожнювали вологу. Дощ, туман – і на голові знову завитки. Та нарешті стайлер опинився і в мене. Я постійно вирівнювала, фарбувала – і зі своїми хвильками бачились лише під час миття голови та висушування.

Згодом у магазинах з’явилась величезна кількість засобі для будь-яких типів волосся – все і не встигнеш спробувати! Майстри також навчились гарно приборкувати кульбабки, проте я не поспішала розлучатись із випрямлювачем.

А потім мені на очі трапилось фото однієї дівчини. У неї було розкішне натуральне руде волосся – і воно було кучерявим. І я спробувала сама походити з хвилястим волоссям. І мені сподобалось!
От тільки кучері розучились бути кучерями… Та і фарбування підбило структуру, зробивши локони сухими та ламкими.

Зізнаюсь чесно, з кучерявим методом мене вистачило на кілька разів. Трохи допомогли різні олійки з каріте. А от шампуні були різні. Якісь підходили, якісь ні. А тоді я побачила лінійку від Numero для кучерявого волосся. І вирішила спробувати.

Трохи про Numero

Це італійський бренд, що виробляє косметику для професійного догляду за волоссям. Якщо вірити зазначеній інформації, марка суворо стежить за тим, щоб сировина була високої якості, а продукти виробляли за міжнародними стандартами. Всі засоби живлять та відновлюють волосся. У мої лінійці, наприклад, є оливкова олія та інші корисні компоненти.

До того, як спробувати лінійку для кучерів, я пробувала шампунь з іншої лінійки, та помітного ефекту не було. Потім я придбала маску – і була приємно вражена. Після 3 використання волосся стало більш м’яким, приємним на дотик, стало легше розчісуватись. Тож я вирішила спробувати використати шампунь та маску одночасно. Ефект набагато кращий.

Консистенція у шампуню середня, не густа, але не надто рідка. А от маска досить густа, під кінець зібрати залишки досить непросто. Пляшечки доволі зручні, об’єму мені вистачає на декілька місяців для миття голови раз у 2 дні. Ну і ціна хороша, до того ж, часто є акції.

Для себе мінусів поки не помітила, поки продовжую користування. А ще нарешті розумію, що і кучері, і прямі, і хвилясті – всі локони чудові. І всі потребують гарного догляду)

Випрямляємо чи завиваємо: як з Numero я полюбила своє кучеряве волосся
Випрямляємо чи завиваємо: як з Numero я полюбила своє кучеряве волосся
Нгома Каріна
5
Підписники
0