Оla Melnik

Плазмоліфтинг (і я не про омолодження)

Плазмоліфтинг (і я не про омолодження)

Плазмоліфтинг запускає природні механізми регенерації, які повертають шкірі тонус. Ця процедура призначається для омолодження шкіри з ефектом ліфтингу, тобто підтяжки. Плазма також надає хворій шкірі лікувальну дію та потужний стимул для початку природного відновлення.

Я робила не з метою підтягнути свою шкіру, а щою позбутися плям постакне та шрамів. На даний момент я пройшла дві процедури з інтервалом між ними 15 днів. І скажу, що результат того вартий.

В яких випадках корисна процедура плазмоліфтингу?

  • Вугрової хвороби, гіперпігментації, куперозі (судинній сітці). Вже після першої процедури можна помітити поліпшення кольору шкіри, підвищення її тонусу, пружності, еластичності.
  • Реабілітації шкіри після хірургічного втручання. Відновлення ангіогенезу, процесів метаболізму, регенерації пошкоджених тканин.
  • Необхідності позбутися зморшок, рубців, розтяжок. Плазмоліфтинг ефективний при зниженні тургору шкіри обличчя, декольте, шиї, шкіри рук, стегон, живота. Усуває сліди постакне.
  • Покращується функція росту та якості волосся. Відбувається помітне зменшення втрати волосся, нормалізація роботи сальних залоз. Покращується живлення волосяного фолікула.

Тепер розповім трішки про саму процедуру як вона відбувається:

  1. Процедура починається із взяття у пацієнта венозної крові в обсязі 10-20 мл. Кров поміщається в пробірку, що містить антикоагулянт і сепараційний гель.
  2. Під час центрифугування кров ділиться на фракції: клітинну складову (еритроцити, лейкоцити), багату тромбоцитами плазму (близько 1 млн / мкл), і плазму, бідну тромбоцитами (менше 150 тис. / Мкл).
  3. Методом мікроін’єкцій багату тромбоцитами плазму вводять всередину проблемних зон пацієнта. Щільність уколів становить один укол на кожні 2 кв. см шкіри.

Висновок:

Процелура справді болюча і не приємна, але резуль того вартий: вирівнюється тон шкіри, зникають постакне, вирівнюється рельєф шкіри. Рекомендую прочитати по-більше янформації про нкї якщо зацікавило

Тепер про постпроцедурний догляд

Тут все просто . Не можна користуватися кислотами і ретинолом до повного загоєння шкіри. Очищати і добре зволожувати і захищати від сонця шкіру - це все. Те чим я користуюся залишу знизу.

Дякую за увагу💋