Літус Ірина

Я продовжила мамин шлях у професії! #mymummakeupclub

Я продовжила мамин шлях у професії! #mymummakeupclub

Я народилась в сімʼї лікарів, як мінімум 3 покоління. Тож від народження зростала в дерматологічних атласах і енциклопедіях ! В дитинстві мені подобалось ходити з батьками на роботу. А от якщо говорити скільки я сама працюю, то це більше 12 років практикуючим спеціалістом.

Займаюсь я тим що обожнюю, навіть не можу назвати це роботою- я дарую людям щастя, впевненість, одягаю на них посмішки і допомагаю будувати особисте життя📷 Але якщо простіше я практикуючий лікар дерматолог, дерматолог-хірург , спеціаліст естетичної медицини, к.м.н., асистент кафедри , міжнародний тренер з ін’екційних методик.

Відверто скажу- краса для мене в серці) а обличчя можна змінити📷

І звісно мама, її світогляд максимально вплинули на моє бачення світу, принципи життя і роботи. Саме мама привчала мене з дитинства до догляду за шкірою, дала мені основні парадигми- краса це здорова шкіра. Вона й привила основні звички догляду змалку:

  • очищення,
  • зволоження,
  • захист

Надалі вже на цей фундамент нашаровується весь дорослий світогляд і принципи збереження краси і молодості.

Я продовжила мамин шлях в професії, бо мабуть і думок не було як інакше. Хоча, можливо й хотілось з медицини піти у менеджмент, але потім серце все ж покликало в практичну роботу. Бо це ще трохи магія, сімейні таємниці роботи. Це та професія, де багато чого передається поколіннями. Хоча розвиток науки і технологій в нас колосальний, але база є база!

Літус Ірина
4
Підписники
0