katebondarrrenko

#mymummakeupclub

#mymummakeupclub
#mymummakeupclub
#mymummakeupclub

Перші мої кроки у вираженні себе з поміччю макіяжу розпочалися у шкільні роки. Не скажу, що у моєї мами була велика косметичка, проте, на той час, мені і не потрібно було багато продуктів. Тональна основа Mary Kay, чорний олівець аби підвести очі, пудра у кульках від Avon та голографічний блиск від Eveline. Мама звичайно ж знала, чому її косметика стала швидко закінчуватись, проте мовчала, лише іноді я помічала її погляд з посмішкою. Головний урок, який мені дала мама, головна порада, яка супроводжує мене усе життя - не бійся бути собою! Виражай себе так, як це тобі потрібно та як тобі подобається, роби помилки, вчись на них. Без помилок - немає прогресу. Тому вона не забороняла мені фарбуватися у школу, навіть якщо це виглядало дивно. Це дозволило мені пройти необхідні уроки, не боятися бути собою, не боятися себе, експериментувати, адже я знаю, мама завжди поруч, вона мене підтримає. Ще одна палетка? Без проблем. Ще одна баночка догляду? Да будь ласка!

#mymummakeupclub
#mymummakeupclub

Я розповіла тобі про важливість SPF засобів, ввела в світ кислот, пілінгів, різноманітних серумів. Я знаю твій тип шкіри та підберу тобі будь-який продукт. Можу нафарбувати тебе на свято саме так, як ти любиш.

Твоя головна порада веде мене усе життя.

P.S. Особлива подяка MakeupClub за таку можливість. Поки готувала пост, просльозилась разів 3🥹