Шовк для волосся: так чи ні?

Привіт, дівчатка.

Я маю пухнасте і дуже неслухняне волосся, а тому питання його пригладження та зволоження стоїть гостро. Одним із найпопулярніших серед незмивних засобів є рідкий шовк, який обволікає волосинку та робить її візуально гладшою та блискучою. Проте, важливо пам'ятати, що це продукт із тимчасовою дією, і він не може замінити повноцінний догляд.

Давайте перейдемо до безпосереднього огляду цих двох шовків.

Відновлюючий комплекс для волосся з шовком від CHI - це вже класика. Даний засіб є мега популярним, його люблять тисячі жінок і користуються на постійній основі. Я теж вирішила спробувати.

Якщо чесно, то на своєму волоссі я не помітила вау ефекту. Так, волоссячко стає м'якшим та трішки блистить. Пеборщити ним можна, але особисто у мене таке траплялося рідко, адже баночка зручна і якщо бути обережною, то забагато продукту не виллється. Використовую шовк уже після того як висушу волосся, бо боюся, щоб від олійної тектури воно дадатково не перепалювалося.

Взагалі, можу дати оцінку 6/10.

Наступний в нас ріденький шовк від українського бренду Botanioteka. Його я отримала в подарунок до замовлення інших продуктів від цього бренду.

Сам шовк жирніший, ніж CHI, а тому з ним потрібно бути обережними, щоб не переборщити, інакше замість ефекту блиску вийдуть сосульки.

Ця олійка сподобалась мені трішки менше, адже для мого тонкого волосся вона заважка і сильно жирнить його. Але запах у неї - це щось із чимось. Пахне смородиною, хоча й трохи хімозною. Але мені подобається.

Моя оцінка 4/10

Взагалі, для мене шовк для волосся - це досить дивний продукт, адже він по-суті нічого не дає, окрім легкого блиску. А якщо не пощастить - то цей блиск стає жирним, що є не дуже красиво. Мені здається, тут потрібен більш індивідуальний підхід, адже в кожного різне волосся, і те що підійде одній, може не підходити іншій.

Але самі продукти дуже хороші, тому якщо ви хочете спробувати шовк, спробуйте ознайомитись із цими двома продуктами.