Відгуки про Paese Blush Kissed
Привіт) Моя інтерпретація декількох трендів 2024 рокуЩо тепер в моді, а що вже стає не актуальним?Почну з того, що тренди дуже швидко змінюються і варто підбирати те, що підходить саме вамАле поділюсь тим, про що дізналась сама. І відмічу продукти, які тепер на піку популярностіТональні мають бути у вигляді мусу, компактні і бути НЕ сяючими. Glow skin вже виходить з трендів і тепер шкіра має бути схожою на шкіру. Без сяйва, але і не глухий мат. Таке середнє покриття. (У Astra є такий засіб, але нема на makeup)Скульптурування обличчя більше не актуально і важливі виключно румʼяна. І не просто румʼяна, а кремової, желейної, рідкої текстури. Їх величезна кількість, тож точно знайдеться фаворит.Яскраві акценти на очах. Яскраві/неонові тіні на все повіко, виключно в одному кольорі. (Тут спаркли або пігменти)Моно макіяж очей. Це коли ваші стрілки і туш, або ваші тіні і туш одного кольору. І найкраще, якщо це супер незвичний і яскравий колір. Тому діставайте свої яскраві туші, їх час наставБрови мають бути максимально природніми і не помітними, а ще краще, якщо вони будуть доволі тонкими. Мода на «ниточки» не зовсім прийшла, але вже повертається. Широкі і графічні брови точно вже не в моді. (Тому максимум гель)А на губи варто наносити легкі текстури, желе, блискучі тінти, олійки, блиски. Без чітких контурів і матових текстурВсю інформацію я збирала з інших джерел і виділила ті пункти, які повторювались найчастішеЯкий тренд вам близький, а з чим ви взагалі не згодні? Можливо доповните мою збірку?І як вам мій макіяж?Для нього я використала:• Засіб 3в1 від Bless 02•Кремові румʼяна Pastel 42(кращих не мала)•Рідкий віск для брів Bless•Каял 406 Мокко Lamel•Туш Sky high burgundy •Блиск для губ Pudra cosmetics 22Обіймаю 💌І загляніть на минулий looks, який точно пропустили https://club.makeup.com.ua/looks/38225/ Весна🌿...для мене це завжди був час "відродження"❤️... час розквітати, творити, надихати🌸, кайфувати, прискорюватися, радіти і відчувати насолоду від світу, що навкруги. Але на дворі важкий 2024, новини і події пригнічують, відчуття і емоції переважають не в позитивній гамі. Емоційні гойдалки втомлюють. Раніше весною я оновлювала догляд, парфуми і тд. Так і зараз звичайною покупкою хочу хоч у деяких емоціях повернути своє "РАНІШЕ". Маленький крок, а вже вектор руху до емоційної стабілізації. 1.🌸Крем для шкіри навколо очей Nacomi Argan Oil Eye Cream. Користувалася раніше, подобається, відгук скоро напишу. 2. 🌸Комплексний бальзам-терапія для рук і нігтів "SOS Інтенсивне живлення" - Green Collection. Вауу... легкий, гарно працює, теж повторна покупка.🥑НОВИНОЧКИ1. 🌸Paese Blush Kissed кремові рум'яна. Все замовлення сформоване через ці рум'яна, я так хотіла спробувати їх, аромат...ммм2. 🌸Paese BB Cream With Hyaluronig Acid. Пара до рум'ян, писали про дуже гарний склад. Із завтрашнього дня починаю тестувати) теж ароматний крем. 3.🌸Тонізуючий зволожуючий крем-бустер з вітаміном С Bielenda Professional SupremeLab Energy Boost. Перший раз пробую цю професійну лінійку, перші враження позитивні, навіть дуже. 🌿А ви які НОВИНОЧКИ запланували придбати на весну?🌸 Коли чистила косметичку, натрапила також на ці рум'яна від Maybelline' Dream Matte Blush. У мене віддіток 10 Flirty Pink. Це за текстурою кремові рум'яна , які при нанесенні на шкіру від кремової перетворюються на пудрову текстуру! І не залишають липкості, по якості супер! ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ:Крок 1. Кінчиками пальців нанесіть невелику кількість рум'ян на яблучка щік і розтушуйте від скул до скронь. Крок 2. Щоб збільшити інтенсивність кольору, нанесіть більше рум'ян.Рум'яна мали би до непомітно зливатися зі шкірою, створюючи м’який матовий ефект, але в мене так не вийшло, на моїй шкірі лягають плямисто і виглядають ніби почервоніння... Але можливо я обрала не той відтінок!? Проте я все таки знайшла застосування цьому засобу.)😁Це не новий лайфхак, але працюючий! Так ці рум'яна мені не підійшли... але як тіні для повік влітку для pink shadow make up) мені доречі сподобалися!Без рум'ян моя косметичка не завершена) Як на мене, правильно підібраний відтінок, може дуже вдало підкреслити твою красу, додати свіжості, головне знайти свої! Або ж... можна просто використати улюблену помаду! В мене для цього є помад-стік від Revlon. Зроблю огляд пізніше☺️А ти використовуєш помаду, як рум'яна чи тіні- або ж навпаки? Бо доречі свої рум'яна від Pupa, я використовую і як тіні)Тут детальний огляд)Рум'яна та пудра від PUPAhttps://club.makeup.com.ua/post/5171/P. S Оскільки ці румяна вже не доступні знайшла гарну альтернативу, відмітила в продуктах нижче.