Відгуки про Пензлик для пудри F01
Знову і знову пробую нове. Трішки виходжу із зони комфорту, пробуючи нові комбінаціі продуктів, текстур і образи для мене.На цей раз "приміряла" вечірній макіяж. Основний акцент - очі 👀. Для їх макіяжу використовувала:• палетка GlamBee Luxuriat (відтінки Eclipse, Heat, Romantic)• палетка Makeup Revolution (відтінок 5й у першому ряді, я б назвала його "Шампань", крутий шимер)ОБИДВІ палетки гарні у роботі, але трохи осипаються.• олівець для очей Essence тон 01 - ним оформила слизову. загалом непоганий, але не стійкий• туш з ефектом накладних вій Lamel - дуже крута, одна з фавориток• гелевий олівець Bless Beauty тон 403 - гарний стійкий олівець, шикарний шоколадний відтінок. Люблю йогоМакіяж обличчя:• бб Purito у відтінку 21 - щільний, стійкий, обожнюю• консилер Clear My Face Lamel 401 - вкотре повертаюся до нього після всіх інших. Перекриє УСЕ!• бб-рум'яна Lamel 403 - гарний відтінок, що освіжає, але сам формат (рідкі рум'Яна) не дуже розумію, можливо не моє. Пігментація на рівні вау• сухі рум'Яна Lamel 404 у якості скульптора - уже котрий рік фаворит, дуже правильний відтінок• хайлайтер Glow Lamel 401 - його придбала трішки більше місяця тому, і тепер користуюся щодня, лише до нього тягнеться рука. Сяйво неймовірне, саме на вечірній макіяж шикарно• рисова пудра Paese - просто найкраща. Нуль жирного блиску і нових висипань, бо пудра без талькуГуби. Тут усе просто:• нічна маска з бананом Eveline - використовую як бальзам, щоб зволожити і підготувати губи до макіяжу. Шикарний як бальзам, шикарний як маска!• олівець у дереві GlamBee 110. У мене ще до зміни відтінку, попередньої версії. Люблю, але стійкість посередня, що і притаманно олівцям у дереві, тобто звичайним, не гелевим• тінт-желе для губ Lamel Flamy 403 - той самий, що спричинив фурор. Мені подобається наносити його у невеликій кількості, прихлопуючими рухами пальчиком, не прибираючи залишкиБрови. Колір і фіксація:• для надання кольору помадка Eveline - колись мені подобалася більше, зараз не в захваті від нанесення і стійкості, але подобається відтінок;• гель для брів з ефектом ламінування Joko Blend - от його полюбила всім серцем, користуюся щодня. Приємно пахне, гарно фіксує, не лишаючи плівки і білого нальоту У мене тут 2 посилочки: одна щойно прийшла з ЄС, інша уже майже тиждень лежить і чекає розпаковки. Чесно кажучи, до другої я уже встигла підглянути 🤭Гортай, дивися відео 😉Посилка з ЄС:🧴 Олія для душу Tesori d'Oriente Argan And Sweet Cyperus OilsПісля вдалого затесту крему для ванни (той же гель для душу, тільки більш м‘який), вирішила спробувати олію.Перші враження не дуже гарні, але буду й надалі тестувати. До речі, це звичайний гель, не олійка 😁💧Очищувальна гідрофільна олія з пробіотиками Dr.Ceuracle Pro Balance Pure Cleansing OilНа неї задивлялася дуже давно, але постійно було шкода грошей 🐸Це буде моя остання спроба подружитися з гідрофільною олією. Нагадаю, що дві попередні (які правда були дуже бюджетні) викликали висипання, через що я виходила у загострення акнеДруга посилочка:🤍 Пензлик для пудри F01 TopfaceУже можу сказати, що він дуже крутий!!! Планую використовувати також для рум’ян і скульптора.Хочу тепер більше пензликів від Topface 😍💧 Міцелярна вода Bioderma Sensibio H2OНайкраща міцелярна вода і крапка. Після Eveline, Simple все одно повертаюся до неї. А тут ще й акція була гарна 😋Максимально делікатна і підходить моїй чутливій шкірі.Чергуватиму з гідрофільними засобами та використовуватиму для зняття макіяжу з очей 👀🔥 Протизапальний засіб, що підсушує Derma SeriesВзяла за рекомендацією красуні, авторки спільноти krutoguuz Точковий засіб - мастхев для мене🧖♀️ Себорегулювальний очищувальний гель для вмивання Dr.Ceuracle Ac Care Solution Pink GelГель для вмивання, що містить ензими та саліцилову кислоту 0,5 %У такій милій пляшечці і з цікавим дозатором 💗🫧 Гель-пінка для вмивання з екстрактом чайного дерева Dr.Ceuracle 🌱Ще одна знахідка для чутливої, проблемної шкіри обличчяТак виходить, що з брендом Dr. Ceuracle я тільки розпочинаю знайомство, причому відразу з трьох баночок 😅Як вам покупки? Щось пробували з переліку? 🤗Пссс, нагадую про четвергову з корицею ☕️