Привіт! Мене звати Тамара, і я - б'ютіголік

Кажуть, писала тут одна нещодавно про те, як вона заощаджує на косметиці, поради непрохані роздавала… Так то була не я. Справжня я - ось вона. Це називається "зрив". Черговий. Боюся, що не останній. Бо я втомилася чекати, доки закордонні інтернет-магазини відновлять доставку до нас, і наважилася на замовлення через форвардера. Доставка недорога і всього лише через 10 днів! Швидко же ж! Ой, біда моїй нещасній картці…
Отже, що всередині:
❤️ Два бальзами для губ дуже крутого еко-бренду Biossance, всі продукти якого містять сквалан (звісно, що одного моїй зажерливій натурі мало);
❤️ Сонцезахисний крем із тінтом культового австралійського бренду Ultra Violette (якщо скажу, що його замовила для коханого, це мене виправдає?).
І, як то кажуть, згорів сарай - гори і хата: щоб уже зайвий раз не ходити на пошту, взяла й замовила собі ще поповнення запасу вмивок. Отже, ще одна коробочка містить:
😍 Гідрофільну олію Medik8, яку порадила красуня Vikulyk (https://club.makeup.com.ua/post/5987/);
😍 Гель для вмивання Medik8, яким користувалася колись, і до якого вирішила повернутися;
🤔 Ще якісь корейські пробники - не знаю, що воно таке.
Загалом, звісно, небюджетно, але вмивок мені вистачить на 3-4 місяці, тому норм. І так, я їх замовила лише після того, як плідно поспілкувалася зі службою підтримки бренду на предмет їхньої громадської позиції (скріни прикріплюю, все у Медіка з адекватністю ок).
Словом, отакий капітальний зрив у мене стався… Скільки тепер протримаюся без чергової "дози" - не знаю. Мета - хоча би до кінця цього місяця…