Мої пусті баночки, версія 202020.0 😂

Сьогодні по мінімуму, але невдовзі готуйтеся на великий пост, бо щось в цьому місяці в мене вирішило закінчитися майже все.

1. Одноразові шкарпетки для педикюру з емульсією Shelly

Ми їх використовували всією сім'єю, і всім вони дуже сподобалися. Тут вже писала пост про них і сюрприз хлопцю https://club.makeup.com.ua/post/16325/ (а вже нареченому).

Вони чудово зволожуть, а якщо ще закріпити ефект кремом взагалі буде топ. Пом'якшують та полегшують проведення педикюру. Ідеально поєднуються зі скрабом для ніг від бренду Shelly, який був у боксі від Mekeup. Придбати такий набір набагато вигідніше ніж купувати окремо на 1 раз такого плану шкарпетки.

2. Medik8 C-Tetra Eye Lipid Vitamin C Antioxidant Serum

Цей засіб мені сподобався, я схильна до темних кіл під очима і він мені за тиждень кристування трішки їх освітлив. Взагалі засіб мене дуже приємно здивува, мав приємний запах, таку трішки масляну текстру, але не жирну. Пробника мені вистачило на досить довго 7-9 днів, бо дуже малесенький розхід. Декілька разів з'являлося бажання нанести його на все обличчя, але я стрималася 😂. Чи придбала б повторозмірний засіб для себе, так, але б трішки пізніше. Коли будуть з'являтися більш видимі ознаки старінняю А зараз би хотіла, щоб його спробувала мая мама, думаю їй має сподобатися, хоча їй дуже важко вгодити.

Колистувалися чимось з фото? Користуєтеся засобами під очі?

А шкарпетки для педикюру хоч раз пробували?