Скільки коштує мій щоденний макіяж?

Для тону я використовую Erborian BB Cream, класний легкий засіб, який гарного вирівнює колір шкіри.

Ціна ~ 650грн.

Dior Forever Skin Correct - улюблений консилер, який гарно маскує та не сушить шкіру під очима.

Ціна ~ 1490 грн

Усі ці продукти я наношу звичайним бюджетним попердньо зволоженим спонжем.

Ціна ~ 100 грн

Dior Backstage Rosy Glow Blusher Limited - сухі румʼяна в ідеальному нейтральному відтінку - 001 Pink.

Ціна ~ 1750 грн

Палетка хайлайтерів Dior Backstage Glow Face Palette використовую її не лише як хайлайтер, але і для макіяжу очей, супер універсальний засіб.

Ціна ~ 2500 грн

Брови перестала фарбувати зовсім, тому використовую лише гель для фіксації Benefit 24-HR Brow Setter.

Ціна ~ 559 грн

Я роблю ламінування вій, тому будь-яка туш лягає ідеально. Зазвичай використовую і дуже люблю туші Maybelline, але зараз маю мініатюру YSl Volume Effect Faux Cils - гарно подовжує та розділяє вії. Дуже економна, достатньо лише одного шару і вії виглядають неймовірно.

Ціна (так як туш зазвичай у мене Maybelline, а YSL міні) ~ 350 грн.

Блиск для губ Dior Addict Lip Maximizer, не втомлююсь повторювати, що це ідеальний засіб для губ! Гране зволоження, неймовірно виглядає на губах, просто найкращий.

Ціна ~ 1700 грн

Підсумок ~ 9099 грн

Насправді, мені було навіть трішки страшно підводити підсумок, адже знала, що результат буде кусатися, але я настільки обожнюю і віддана усім цим засобам, вважаю вони вартують кожної копійочки.

Звичайно часто пробую якісь новинки, які теж мені довподоби, але саме ось цей набір всеодно залишається незмінним і я повертаюсь до нього знову і знову 💔

Продукти для цього looks

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effect Faux Cils
Всі відгуки (14)
Benefit 24-HR Brow Setter
Всі відгуки (17)
Dior Addict Lip Maximizer
Всі відгуки (35)
Dior Forever Skin Correct
Всі відгуки (19)
Erborian BB Cream Baby Skin Effect SPF 20 (міні)
Всі відгуки (23)