Образ Валькірії

Отже перед вами справжня Скандинавська Валькірія. Що правда я з Харкова і в мене нема пегаса, але в мене є Зая, яка не зрозуміла чому її кожана мати така дивна )

З самого дитинства, я поринала у світ пригод і міфів кожної культури. Тож я просто не могла проігнорувати свою любов до міфів і світу богів, особливо на передодні Самайну, який за багато століть перетворився у Хеллоуін. Чесно кажучи, я не знала чи вийде в мене цей образ чи ні, тому я все робила підручними засобами, але на наступний рік запасусь гримом)

• Обличчя: нижня частина лиця покрита звичайним, легким BB кремом. Що до верхньої, то там все не просто. Взявши спочатку засіб, який для мене слугує рідким контурингом, я затонувала їм пів обличчя, що б краще лягав наступний шар і не було видно пробілів. Основну, чорно-сіру масу я створила за допомогою рефілу тіней та гіалуронового гелю від Loreal. Ця консинстенція гарно розподілялась по обличчю і після засихання, не потребувала закріплення сухим продуктом. Контуринг носа виповнила за допомогою чорних тіней.
  • Візерунки :У роботу вступаюсть водостійкі кольорові підводки фломастери. Саме ними я зробила ті криві візерунки. Та ще й червоні стрілки
  • Очі : Туш само собой, база під тіні від глем бі для того що б додати трошки світлих відтінків у макіяж. Я не думаю що видно сяючих відтінків, але вони там є. Золота стрілка - олівець від Nyx.
  • Кров: це купа червоних помад + гель алое, який саме і допоміг створити бризги.
  • Вуха і лінія росту волосся : спрей для коріння від Loreal. Чесно кажучи думала що не змию і буду ходити с чорними вухами, шиєю)))

Продукти для цього looks

Maybelline New York The Nudes Palette
Всі відгуки (26)
Maybelline New York Color Drama Lip Contour Palette
Всі відгуки (8)
NYX Professional Makeup Epic Wear Liner Stick
Всі відгуки (12)