Образ Валькірії

Отже перед вами справжня Скандинавська Валькірія. Що правда я з Харкова і в мене нема пегаса, але в мене є Зая, яка не зрозуміла чому її кожана мати така дивна )

З самого дитинства, я поринала у світ пригод і міфів кожної культури. Тож я просто не могла проігнорувати свою любов до міфів і світу богів, особливо на передодні Самайну, який за багато століть перетворився у Хеллоуін. Чесно кажучи, я не знала чи вийде в мене цей образ чи ні, тому я все робила підручними засобами, але на наступний рік запасусь гримом)

  • Обличчя: нижня частина лиця покрита звичайним, легким BB кремом. Що до верхньої, то там все не просто. Взявши спочатку засіб, який для мене слугує рідким контурингом, я затонувала їм пів обличчя, що б краще лягав наступний шар і не було видно пробілів. Основну, чорно-сіру масу я створила за допомогою рефілу тіней та гіалуронового гелю від Loreal. Ця консинстенція гарно розподілялась по обличчю і після засихання, не потребувала закріплення сухим продуктом. Контуринг носа виповнила за допомогою чорних тіней.
  • Візерунки :У роботу вступаюсть водостійкі кольорові підводки фломастери. Саме ними я зробила ті криві візерунки. Та ще й червоні стрілки
  • Очі : Туш само собой, база під тіні від глем бі для того що б додати трошки світлих відтінків у макіяж. Я не думаю що видно сяючих відтінків, але вони там є. Золота стрілка - олівець від Nyx.
  • Кров: це купа червоних помад + гель алое, який саме і допоміг створити бризги.
  • Вуха і лінія росту волосся : спрей для коріння від Loreal. Чесно кажучи думала що не змию і буду ходити с чорними вухами, шиєю)))

Продукти для цього looks

Maybelline New York The Nudes Palette
NYX Professional Makeup Epic Wear Liner Stick
Maybelline New York Color Drama Lip Contour Palette