🍁 Пусті баночки жовтня 🍁

Викидушечок у цьому місяці небагато:

1. Маска для відновлення волосся Alfaparf

З нею так і не змогла потоваришувати, тож пустила її для створення домашніх масок. Моє волосся не оцінило. На заміну взяла гарну біо-маску від Eveline і відчуваю різницю.

3/10 https://club.makeup.com.ua/post/19909/

2. Олія для волосся ISANA

Непогана олія, не жирнить волосся. З часом почала обтяжувати волосся, тому теж пустила її у поживні маски. Баночки вистачило більше ніж на півроку. На жаль, не врятувала волосся від посічених кінчиків. У цьому плані більше сподобалася олійка Gliss Kur Nutritive Elixir.

6/10 https://club.makeup.com.ua/post/9181/

3. Крем для обличчя The Ordinary

Гарний базовий догляд. Зволеження дає на рівні денного крему, добре лягає під макіж. Особливо круто показав себе з сироватками The Ordinary. Без них здається звичайним без якихось Вау-ефектів. Під час лікування у мене були висипи, з якими він не впорався. Програє дерматологічним кремам.

8/10 https://club.makeup.com.ua/post/17581/

4. Антисептик для рук Lapush

Обожнюю його цитрусовий аромат, що перекриває аромат спирту. Зручно носити у сумці. Аромат завжди отримує компліменти друзів. Нормально роспилюється і не сушить шкіру. Щиро рекомендую!

10/10

5. Бальзам для губ ISANA Vitamin Care

З позитивного - тільки приємний мандариновий аромат. Дуже сухий. Потрібно нагрівати, щоб нанести. Зволожує слабо і не надовго.

1/10

А що у вас за пусті баночки у жовтні?:)

Продукти для цього looks

Антибактеріальний антисептик-спрей для рук "Грейпфрут"
Натуральні зволожувальні фактори
Маска для відновлення волосся