Розчарування Bare Minerals Mineralist Hydra-Smoothing Lipstick

Дуже коротко і по суті.

Купувала за 753грн. на початку літа, бо хотілось саме якісної зволожуючої помади. Виробник зазначає, що помада містить УФ фільтри (діоксид титану після фрази "може містити+-"), доглядові інгредієнти (олії: касторове, ши, жожоба, обліпихова; воски: канделильський і рисових висівок; сквален, гранат, вітамін Е). До цього додати вишукане золотаве мінімалістичне пакування і пречудові враження від тональної основи (коротко про неї згадувала тут https://club.makeup.com.ua/post/15686/) і отримаємо причину, чому я зупинилася саме на цьому бренді.

Потім приїхала посилка і щастю моєму не було меж, бо футляр виявився добротним і важким, сатиновим на дотик. Досі не маю гарнішого футляра, який ще й не дряпається, тому ця помада є постійним гостем всіх моїх фотографій.😅 Щодо кольору, то у мене були певні очікування. На мейкапі свотчів не було, як і відгуків, тож я пішла на оф. сайт і обрала колір саме за їх свотчами - відтінок Joy. Коли я нанесла собі на руку цей відтінок, то мені сподобалось легке вологе сяйво, пігментованість, а от колір був яскравим рожевим: значно світлішим і холоднішим, ніж я очікувала. На упаковці код 007 збігається з тисненням на наклейці, тож сумнівів у оригінальності не виникло.

А потім я нанесла помаду на губи і не висловила розчарування словом з трьох літер.😄 І справа навіть не в тому, що відтінок на мені виглядає ляльково, а в тому, що відчуття після нанесення були просто жахливі. Губи ніби висушило, підкреслились шелушіння, яких я і не бачила. За декілька хвилин я захотіла витерти помаду, але тут сюрпрайз-сюрпрайз: вона виявилася стійкою.😁У мене зволожуюча помада з купою олій у складі зі стійкістю ніяк не асоціюється, в тому ж її сенс. Лише одного разу я вирішила дати їй шанс і нанесла на прогулянку на декілька годин, після чого рятувала губи від кірочок. З тих пір помадою не користуюсь, а після фото для цього огляду одразу змила і нанесла ланолін (бо це мій засіб номер один із порятунку губ https://club.makeup.com.ua/post/12919/).

Мої здогадки. Я не впевнена, але я могла отримати такий результат із нанесенням і відчуттями через недотримання умов зберігання або ж банально термін придатності помади давно закінчився. Я не знайшла ні на упаковці, ні на самому футлярі інформації про дату виготовлення. Втім, на оф сайті у відгуках також пишуть, що помада сушить губи. Чому я їм не повірила?

p.s. чи є "пігулка" для Looks, щоб фото не перемішувались, як їм заманеться?))

Продукти для цього looks

Bare Minerals Mineralist Hydra-Smoothing Lipstick