Чому Maybelline New York ?

Сьогодні в Мейкап Клубі з'явилися результати опитування серед дівчат клубу , стосовно улюблених Бьті брендів. Більшість голосів від наших красунь ( це 23,1%) за Maybelline. І знаєте, я цілком згодна з результатами цього вибору і трошки хочу розповісти , чому б я теж голосувала за нього.

Почнемо з того, що саме цей бренд, став фундаментом моєї любові до бьюті індустрії. Довгі роки, моя косметичка складалась лише з продуктів цього бренду і як не балуваний ( на той момент) клієнт - я була в захваті від продуктів. Пам'ятаю , як зараз, про те, як я мріяла про лімітовану серію помад Color Sensational в колоборації з DC. Пам'ятаю і продукти з косметичок подружок : знамениті кремові тіні Color Tattoo 24 Hour , незвичайну текстуру Dream Matte Mousse Foundation і багато варіацій туші.

Складно пригадати, з чого почалось знайомство з брендом. Скоріш за все це був олівець Express Brow Satin Duo Pencil. Мій перший олівець так точно. З однієї сторони механічний олівець, з іншого ж - тіні для брів. ТААААК, ПРОБАЧТЕ, Я ЗГАДАЛА 😂 Першим була міні палетка Big Eyes By Eyestudio. Це були сатинові тіні, де містилось 4 відтінки. Сріблястий, білий, рожевий та синій. Пігментація була собі, але на той момент я була в захваті.

Але справді, Мейбелін саме той бренд, який мені допоміг. Перший тональний засіб - Dream Satin BB Cream 8 in 1. Перший консилер - Instant Eraser Multi-Use Concealer. Перші рум'яна - Master Blush Palette. Я вчилась любити себе на Мейбелін, я дізнавалась якою я можу бути разом з Мейбелін. Я і досі в захваті від продуктів для губ цього бренду, досі з великою радістю використовую рум'яна від цього бренда і моя косметичка все ще поповнюється продуктами. Я знаю, що є і кращі текстури, комфортніший тон, більш пігментовані палетки , але я точно можу сказати, що для мене Мейбелін - як перший поцілунок, прекрасний і його неможливо забути. І доречі на фото, тільки половина продуктів від цього бренду, що займає особливе місце в моїй колекції)))

Продукти для цього looks

Maybelline New York The Nudes Palette
Всі відгуки (26)
Maybelline New York Rouge Palette Master Blush Palette
Всі відгуки (7)
Maybelline New York SuperStay Vinyl Ink
Всі відгуки (469)