Чому Maybelline New York ?

Сьогодні в Мейкап Клубі з'явилися результати опитування серед дівчат клубу , стосовно улюблених Бьті брендів. Більшість голосів від наших красунь ( це 23,1%) за Maybelline. І знаєте, я цілком згодна з результатами цього вибору і трошки хочу розповісти , чому б я теж голосувала за нього.

Почнемо з того, що саме цей бренд, став фундаментом моєї любові до бьюті індустрії. Довгі роки, моя косметичка складалась лише з продуктів цього бренду і як не балуваний ( на той момент) клієнт - я була в захваті від продуктів. Пам'ятаю , як зараз, про те, як я мріяла про лімітовану серію помад Color Sensational в колоборації з DC. Пам'ятаю і продукти з косметичок подружок : знамениті кремові тіні Color Tattoo 24 Hour , незвичайну текстуру Dream Matte Mousse Foundation і багато варіацій туші.

Складно пригадати, з чого почалось знайомство з брендом. Скоріш за все це був олівець Express Brow Satin Duo Pencil. Мій перший олівець так точно. З однієї сторони механічний олівець, з іншого ж - тіні для брів. ТААААК, ПРОБАЧТЕ, Я ЗГАДАЛА 😂 Першим була міні палетка Big Eyes By Eyestudio. Це були сатинові тіні, де містилось 4 відтінки. Сріблястий, білий, рожевий та синій. Пігментація була собі, але на той момент я була в захваті.

Але справді, Мейбелін саме той бренд, який мені допоміг. Перший тональний засіб - Dream Satin BB Cream 8 in 1. Перший консилер - Instant Eraser Multi-Use Concealer. Перші рум'яна - Master Blush Palette. Я вчилась любити себе на Мейбелін, я дізнавалась якою я можу бути разом з Мейбелін. Я і досі в захваті від продуктів для губ цього бренду, досі з великою радістю використовую рум'яна від цього бренда і моя косметичка все ще поповнюється продуктами. Я знаю, що є і кращі текстури, комфортніший тон, більш пігментовані палетки , але я точно можу сказати, що для мене Мейбелін - як перший поцілунок, прекрасний і його неможливо забути. І доречі на фото, тільки половина продуктів від цього бренду, що займає особливе місце в моїй колекції)))

Продукти для цього looks

Maybelline New York The Nudes Palette
Maybelline New York Rouge Palette Master Blush Palette
Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick