Щітка для масажу голови Тангл Тизер Tangle Teezer Pink ексфоліатор

Я велика фанатка Тангл Тизер і тепер в мене є цей масажер для голови.

Маю на меті зібрати всю колекцію їх гребінців. Скажу я вже близько до своєї мети і мені залишилось спробувати ще два , один з них це той що використовується під фен - я дуже сильно про нього мрію .

А поки розповім вам про ексфоліатор.

Його дуже зручно тримати в руці. На фото видно як саме потрібно тримати.

У кого багато засобів для волосся тоніки, маски, скраби для шкіри голови, масла для масажу та й просто хто полюбляє массаж голови - тим сподобається цей масажер.

Ним можна розподіляти і маски по волоссю.

Можна користуватись і на суху і на мокру шкіру голови.

Дуже приємний масаж , навіть трішки жорскуватий але я такий люблю.

Ті массажери що з силікону їх майже не відчутно - то який там кровообіг , для мене не достатньо. А після цього масажеру відчувається прилив крові.

Є інші схожі массажери у біль доступному сегменті - але уважно дивіться на обробку їх зубчиків , якщо там є загострення чи зазубрення то краще не беріть , щоб уникнути травмування шкіри голови.

Зубчик можуть бути не настільки якісно зроблені , як у Тангл Тизер.

Увага 🧐

Ця щітка не для розчісування та не для розплутування волосся. Це массажер і його призначення інше.

Його не можна використовувати на запаленій , пошкодженій та на чутливій шкірі голови.

Тобто якщо є якісь подразнення на якийсь час відмовтесь від масажу поки шкіра загоїться .

Очистити цей массажер немає ніяких складнощів. Просто потрібно промити шампунем під водою і все. Кольорова гама дуже різноманітна підійде всім навіть чоловікам.

Моя оцінка цього засобу 10/10

Продукти для цього looks

Щітка для масажу голови
Всі відгуки (3)
Щітка для масажу голови
Всі відгуки (2)
Щітка для масажу голови
Всі відгуки (4)
Щітка для масажу голови
Щітка для масажу голови