1
/2
Cosmogram Mr.SCRUBBER - Day 6: Близнюки
✨ За формою сузір’я Близнюки нагадує людські фігури, які тримаються за руки, з двома найяскравішими зірками – Кастором (шестикратна зоряна система, яка складається з трьох пар подвійних зір) і Поллуксом (червоний гігант), які відзначають положення голів.
✨ Стародавні греки вважали сузір'я зображенням Діоскурів – Кастора і Поллукса. Вони були синами Зевса і їх смертної матері Леди. Брати з самого дитинства були нерозлучні, але їх очікувала різна доля. Зевс наділив Поллукса безсмертям, тоді як Кастор залишився простою людиною.
✨ Стародавні Вавилоняни також бачили в сузір'ї нерозлучну пару. Вони називали найяскравіші світила в ньому "пастух і воїн". Фракійці вважали, що ці зірки є близнюками і допомагають мореплавцям знайти дорогу додому.
✨ Ці дві зорі є одними із найяскравіший зір неба, які ми можемо спостерігати.
Коробочка Day 6: Близнюки. Сьогодні тішусь зволожувальним мусом для вмивання з екстрактом піона. Обожнюю цю квітку 🌺. Також виробник зазначає, що у складі є олії арганії та мануки. Не можу уявити свою доглядову рутину без пінки для вмивання, тому мені буде дуже цікаво спробувати цей продукт.
Продукти для цього looks
Зволожувальний мус для вмивання
Mr.Scrubber Hydrating Peony Extract Cleansing Mousse
51
221 ₴
Коментарі (0)