Cosmogram Mr.SCRUBBER - Day 6: Близнюки

За формою сузір’я Близнюки нагадує людські фігури, які тримаються за руки, з двома найяскравішими зірками – Кастором (шестикратна зоряна система, яка складається з трьох пар подвійних зір) і Поллуксом (червоний гігант), які відзначають положення голів.

Стародавні греки вважали сузір'я зображенням Діоскурів – Кастора і Поллукса. Вони були синами Зевса і їх смертної матері Леди. Брати з самого дитинства були нерозлучні, але їх очікувала різна доля. Зевс наділив Поллукса безсмертям, тоді як Кастор залишився простою людиною.

Стародавні Вавилоняни також бачили в сузір'ї нерозлучну пару. Вони називали найяскравіші світила в ньому "пастух і воїн". Фракійці вважали, що ці зірки є близнюками і допомагають мореплавцям знайти дорогу додому.

Ці дві зорі є одними із найяскравіший зір неба, які ми можемо спостерігати.

Коробочка Day 6: Близнюки. Сьогодні тішусь зволожувальним мусом для вмивання з екстрактом піона. Обожнюю цю квітку 🌺. Також виробник зазначає, що у складі є олії арганії та мануки. Не можу уявити свою доглядову рутину без пінки для вмивання, тому мені буде дуже цікаво спробувати цей продукт.

Продукти для цього looks

Зволожувальний  мус для вмивання