1
/1
Останні beauty-придбання року
Рік завершується, а разом з ним закінчуються деякі продукти. Що поповнило мій косметичний арсенал цього разу?
🔶 Бальзам-ополіскувач Garnier Fructis SuperFood для довгого, тьмяного волосся "Ананас. Сяюча довжина". Перший продукт з серії SuperFood, який вирішила спробувати. Хотіла Алое (не було в наявності), але придбала Ананас.
🔶 Твердий шампунь Vins Lemon & Vanilla Shampoo. Після успішного досвіду з розмариновим шампунем, яким зараз користуюсь вирішила випробувати і цей.
🔶 Скраб-пілінг для шкіри голови Mermade. Запав мені в душу допис @Zhukovka🌸 про цей скраб-пілінг. А інші дівчатка добили щоденними дописами про Mermade. Мого попереднього скрабу залишилось на одне використання, буду пробувати 😊
🔶 Два пробники: Heimish All Clean Balm Mandarin та Heimish All Clean Balm Blister. Позитивні відгуки спонукали мене спробувати ці бальзамчики. І так, з першого разу мені вдалось замовити одразу два, тож буду порівнювати.
🔶 Гель для душу Kallos Cosmetics взяла через привабливий та стильний дизайн пакування.
🔶 Протизапальний тонер для обличчя MyIDi Acne-Off Control Toner. Ще не завершила попередню баночку та не написала відгук, але уже замовила наступну. Тонік сподобався. Планую про нього зробити допис.
🔶 Чоловічий бальзам для губ Quiz Cosmetics Skin Care Lip Balm Men. Так, чоловік сам попросив придбати йому бальзам, тож я мерщій замовила варіант, який мав 5 зірочок.
🔶 ACTIVE SERUM сироватка з пребіотиками від Bogika. Моя знахідка року. Ця сироватка робить шкіру живішою та після двох місяців використання помітила ефект і в плані меншого вироблення себуму шкірою. Звичайно, шкіра не матова, але помітно менше жирніє.
18 грудня, 2023
Продукти для цього looks
Heimish All Clean Balm Mandarin (пробник)
Очищувальний бальзам для зняття макіяжу з мандарином
16
38 ₴
Бальзам-ополіскувач "Ананас".для довгого, тьмяного волосся
Garnier Fructis HairFood Pineapple Conditioner
29
183 ₴