Останні beauty-придбання року

Рік завершується, а разом з ним закінчуються деякі продукти. Що поповнило мій косметичний арсенал цього разу?

🔶 Бальзам-ополіскувач Garnier Fructis SuperFood для довгого, тьмяного волосся "Ананас. Сяюча довжина". Перший продукт з серії SuperFood, який вирішила спробувати. Хотіла Алое (не було в наявності), але придбала Ананас.

🔶 Твердий шампунь Vins Lemon & Vanilla Shampoo. Після успішного досвіду з розмариновим шампунем, яким зараз користуюсь вирішила випробувати і цей.

🔶 Скраб-пілінг для шкіри голови Mermade. Запав мені в душу допис @Zhukovka🌸 про цей скраб-пілінг. А інші дівчатка добили щоденними дописами про Mermade. Мого попереднього скрабу залишилось на одне використання, буду пробувати 😊

🔶 Два пробники: Heimish All Clean Balm Mandarin та Heimish All Clean Balm Blister. Позитивні відгуки спонукали мене спробувати ці бальзамчики. І так, з першого разу мені вдалось замовити одразу два, тож буду порівнювати.

🔶 Гель для душу Kallos Cosmetics взяла через привабливий та стильний дизайн пакування.

🔶 Протизапальний тонер для обличчя MyIDi Acne-Off Control Toner. Ще не завершила попередню баночку та не написала відгук, але уже замовила наступну. Тонік сподобався. Планую про нього зробити допис.

🔶 Чоловічий бальзам для губ Quiz Cosmetics Skin Care Lip Balm Men. Так, чоловік сам попросив придбати йому бальзам, тож я мерщій замовила варіант, який мав 5 зірочок.

🔶 ACTIVE SERUM сироватка з пребіотиками від Bogika. Моя знахідка року. Ця сироватка робить шкіру живішою та після двох місяців використання помітила ефект і в плані меншого вироблення себуму шкірою. Звичайно, шкіра не матова, але помітно менше жирніє.

Продукти для цього looks