#wishlistподруги по стопах Марії Білоус підготувала подарунки для своєї подружки)

Всім привіт ✌️

Марія Білоус зробила чудовий челендж - список подарунків для подруги(https://club.makeup.com.ua/looks/25097/), а я із задоволенням у ньому візьму участь, тим більше, що подарунок зі списку вже подарований🥰

Ліричний відступ:

Так вже склалася, що в моєму житті є лише одна близька подруга. Я її люблю, ціную та постійно прислухаюся до її хотівок. Цього року вона дуже часто говорить про те, що їй хочеться їсти якомога більше цитрусів і щоб у квартирі був запах ванілі та шоколаду. Вона це говорила, а я мотала на вус😂.

В результаті зібрала для неї невеличкий цитрусово-шоколадний подарунок до Дня Святого Миколая.🎁.

Подарунок вийшов дуже нейтральним. Я ніколи не дарую косметику для обличчя, догляд для волосся та парфуми, якщо людина сама не просить у подарунок якийсь певний продукт). Все перелічене, доволі ідивідуальне і мені не хотілося б, щоб мій подарунок викликав якісь алергічні реакції та неприємні емоції).

Що ж поклала у подарунок?

  • Фірмовий пакет MAKEUP середнього розміру - я часто купую цей пакет, коли хочу зробити комусь подарунок. По-перше - він міцний і місткий (всі подарунки зі списку відмінно в нього помістилися), а по-друге він виглядає дуже лаконічно та естетично, як на мене).
  • Бомбочка-гейзер для ванн від Tink - це класика моїх новорічних подарунків. Бомбочки від Tink розкішні, а під Новий рік у них з'являється кілька бомбочок з новорічним, святковим дизайном, що виглядає дуже атмосферно (додам до списку продуктів новорічні бомбочки, щоб був вибір). Я обрала зайчика, тому що він милий і має чудовий аромат цитрусів та кориці (принюхувалась через упаковку🤣). Бомбочка велика, добре розчиняється, дає багато пінки та шиммеру. Бонус - усередині бомбочки є новорічне побажання, перевірено торішнім досвідом).
  • Коктейль-піна для ванн "Мандаринова спокуса" від Energy of Vitamins - у мене є така сама, у неї симпатичне оформлення і великий об'єм. Аромат неймовірно смачний – пахне солодкими мандаринками та вершками, запах натуральний, без хімічних нот. Дає пишну, ніжну пінку. Не забарвлює ванну та не викликала жодних алергічних реакцій. Пінка також є з іншими ароматами, на вибір.
  • Сіль для ванни Fresh Juice з ароматом апельсину та гуарани - перевірений часом продукт, має приємний аромат іспанського апельсина. Добре розчиняється у воді, відмінно розслаблює та пом'якшує шкіру. У бренду також є безліч варіацій аромату, на будь-який смак).
  • Крем-масло для тіла з маслом ши та марципаном Fresh Juice - це також перевірений часом продукт і я ще не зустрічала жодної людини, якій би не сподобався цей баттер. Він відмінно зволожує і живить шкіру, має дуже приємну текстуру і звичайно ж, неймовірно смачний, шоколадно-горіховий аромат. Баттер просто ідеально вписався в мою шоколадно-цитрусову концепцію подарунка.
  • Натуральний бальзам для губ "Ваніль" від Mayur - обрала його, тому що у моєї подруги є такий же з кокосом, а у мене з манго). Нам подобається ефект цих бальзамів, ідеальний варіант на зиму. Цей бальзам теж можна вважати нейтральним подарунком, тому що у нього повністю натуральний склад і він з дуже маленькою ймовірністю може спричинити алергічну реакцію).
  • Ефірна олія кориці від Mayur - це вже досить індивідуальний продукт, який краще замінити на щось інше, якщо ви не впевнені в уподобаннях людини). Якщо говорити про мою подругу, то вона фанат ефірних олій, у неї є аромолампа, тож подарунок влучний). Що стосується самої олії, то вона має неймовірно смачний, пряний та теплий аромат кориці, ідеально на зиму та у поєднанні з іншими цитрусовими ароматами з добірки).
  • Скраб для тіла "Рафаелки" від Tsukerka - скраб виглядає оригінально і дуже смачно, але я ним ніколи не користувалася, тому обрала його, спираючись на допис Танюші (https://club.makeup.com.ua/post/23442/).
  • Крем для душу "Лате" від Tsukerka - кориця є, а отже, потрібно щось кавове, тому обрала такий оригінальний крем-гель для душу з ароматом "Латте". Багато хто у відгуках пише, що виглядає як собача купка😂, але краса в очах дивлячого). Мені крем-гель нагадав щось смачне, щось на кшталт шоколадного десерту. Аромат приємний, шоколадно-горіховий, не зовсім кавовий, але в концепцію мого подарунка підійшов, тому я не засмутилася).

Ось такий вийшов простенький, але досить симпатичний та приємний подарунок до Миколайчика). Тільки коли почала робити колаж, побачила, що всі продукти з мого списку – це українські бренди, що ще більше мене потішило💕

* А ще, ідеальним подарунком стануть засоби для догляду від Mareve з колекції "Rose Wine", я їх не додала до списку, тому що вже дарувала такий набір подружці)

Дякую за увагу та Марії Білоус за ідею 💕