1
/2
Cosmogram Mr.SCRUBBER - Day 23: Риби
✨ Сузір’я Риби містить незліченну кількість зірок, лише 75 з яких видимі в телескоп.
✨ Сузір’я складається з двох астеризмів – Північна і Західна риба.
✨ У цьому сузір’ї розташований найближчий до планети Земля білий карлик – зірка Ван-Маанена (подвійна зірка).
✨ Однією з «зірок» в складі сузір'я Риби насправді є спіральна галактика зразок нашого Чумацького шляху, причому вона є найбільшою спіральною галактикою з усіх, що можна спостерігати з Землі.
✨ Ще в текстах стародавніх фінікійців є згадки сузір’я Риби. Також в клинописних вавилонських циліндрах відображені відомості про Риби. Клавдій Птолемей включив їх у свій каталог «Альмагест».
✨ Згідно з давньогрецьким міфом дві риби зодіакального сузір’я являли собою перевтілену Афродіту, богиню краси і її сина Етота. Згідно з однією з легенд, вони ховалися від переслідувань стоголового монстра Тифона, який вивергав полум’я, і прийняли вигляд риб, щоб сховатися на небосхилі.
Коробочка Day 23: Риби. Сьогоднішня знахідка - маска для інтенсивного відновлення волосся. У складі є натуральні екстракти імбиру, календули, кори дуба, дині, череди, розмарину, пижми та лопуха. Запах нерізкий, косметичний.
23 грудня, 2023
Продукти для цього looks
Маска для інтенсивного відновлення волосся
Mr.Scrubbe Repair Care Hair Mask
34
Немає в наявності
Коментарі (0)