1
/6
УВАГА!!!! РІЗДВЯНІ ЕЛЬФИ СЕРЕД НАС!!!
Так так!!! Багато хто з вас думають що ельфів не існує, що це міф, але в мене є докази що вони замаскірувались під звичайних людей, ходять серед нас, їдять те що їмо ми, але коли настає Різдво, вони показують хто вони є !
І знаєте що ? ОДНА З ЕЛЬФІВ СЕРЕД ВАС!!! І це - Zhukovka 🌸 . Неможливо подумала я ,але як пояснити кур'єра Мейкап, який мені сьогодні подзвонив? Він її одразу здав.
Ельф Ліля каже що я була слухняною дівчинкою,( хоча вона просто не знає що я два рази у цьому році лягала спати з тушью на віях) тому під ялинку - мені потрібен подарунок. То ж сьогодні в мене справжнє різдвяне чудо.
Насправді, це викликало в мене емоції, які я виразила Лілі в 6 голосових повідомленнях. Вона чула мій писк, щось далеко схоже на сміх і скавчаня цуценятка. Але це мої емоції. Я була дуже ... Навіть слів складно підібрати. Це щось на стільке неймовірне і святкове. Знаєте, я відчула себе дитиною, яка ще не знала про біди і вірила у Діда Мороза.
Отдже наша чарівна Ельфійка, вирішила підготувати мене на Різдвяний бал , що б я сяяла ))
Тож в пакуночку мене чекали :
- LAMEL Make Up Powder Drop Matte Lipstick - ідеальний нюдовий, трошки темний відтінок ( все як я люблю), який я боюсь чіпати, бо такий він гарний і дійсно пудровий. Пахне він так що я хочу його з'їсти ( Ламель - цукрові віддушки не найкраща думка, я вже хочу піти за Медовіком)
- LAMEL Make Up Oh My Color Gel Eye Liner - ну як же без яскравого акценту на очі ? Правильно, ніяк, то ж тут в мене неймовірно гарний голубий відтінок. Нагадує море і чомусь повністю описує Лілю.Ну асоціюється в мене людина з морем))
- LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner - це мій перший знаменитий олівець. Коли всі вже познали красу і шикарність цього продукту, я шо піньок, не тестувала. Тому Ліля вирішила, що ну треба якось мені розвиватися і тестувати справжні хіти. Можливо скоро я "підсяду" на ці олівці і в новинах ви почуєте, як дівчина з Харкова пограбувала магазини через цей олівець.
- LAMEL Make Up Cheek Colour New - всьо, тепер я буду завжди ходити в рум'янах, бо цей фантастично яскравий відтінок, то ну просто ... Ну ось коли дівчата почали виставляти дописи з них, я -захльбувалась слинами, але тримала себе в руках. АЛЕ ДИВО Є ДИВО І Я ТЕПЕР МОЖУ СИДІТИ І ЯК ГОЛУМ ДИВИТИСЯ НА СВОЮ ПРЄЄЄЄЛЄЄЄЄЄСТЬ.
Я безмежно вдячна Лілі і я навіть не знаю як висловити це. Є лише емоції. То ж вирішила передати трошки емоційності через відео. В спробах зняти щось естетичне, моя нетерплячість і приподнятий настрій - дали про себе знати. В мене руки БУКВАЛЬНО ТРУСИЛИСЬ. Наче чашок 10 кави випила. А не пила. Це я наче перейняла позитивність і активність моєї таємної Ельфійки)))
25 грудня, 2023
Коментарі (0)