УВАГА!!!! РІЗДВЯНІ ЕЛЬФИ СЕРЕД НАС!!!

Так так!!! Багато хто з вас думають що ельфів не існує, що це міф, але в мене є докази що вони замаскірувались під звичайних людей, ходять серед нас, їдять те що їмо ми, але коли настає Різдво, вони показують хто вони є !

І знаєте що ? ОДНА З ЕЛЬФІВ СЕРЕД ВАС!!! І це - Zhukovka 🌸 . Неможливо подумала я ,але як пояснити кур'єра Мейкап, який мені сьогодні подзвонив? Він її одразу здав.

Ельф Ліля каже що я була слухняною дівчинкою,( хоча вона просто не знає що я два рази у цьому році лягала спати з тушью на віях) тому під ялинку - мені потрібен подарунок. То ж сьогодні в мене справжнє різдвяне чудо.

Насправді, це викликало в мене емоції, які я виразила Лілі в 6 голосових повідомленнях. Вона чула мій писк, щось далеко схоже на сміх і скавчаня цуценятка. Але це мої емоції. Я була дуже ... Навіть слів складно підібрати. Це щось на стільке неймовірне і святкове. Знаєте, я відчула себе дитиною, яка ще не знала про біди і вірила у Діда Мороза.

Отдже наша чарівна Ельфійка, вирішила підготувати мене на Різдвяний бал , що б я сяяла ))

Тож в пакуночку мене чекали :

  • LAMEL Make Up Powder Drop Matte Lipstick - ідеальний нюдовий, трошки темний відтінок ( все як я люблю), який я боюсь чіпати, бо такий він гарний і дійсно пудровий. Пахне він так що я хочу його з'їсти ( Ламель - цукрові віддушки не найкраща думка, я вже хочу піти за Медовіком)
  • LAMEL Make Up Oh My Color Gel Eye Liner - ну як же без яскравого акценту на очі ? Правильно, ніяк, то ж тут в мене неймовірно гарний голубий відтінок. Нагадує море і чомусь повністю описує Лілю.Ну асоціюється в мене людина з морем))
  • LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner - це мій перший знаменитий олівець. Коли всі вже познали красу і шикарність цього продукту, я шо піньок, не тестувала. Тому Ліля вирішила, що ну треба якось мені розвиватися і тестувати справжні хіти. Можливо скоро я "підсяду" на ці олівці і в новинах ви почуєте, як дівчина з Харкова пограбувала магазини через цей олівець.
  • LAMEL Make Up Cheek Colour New - всьо, тепер я буду завжди ходити в рум'янах, бо цей фантастично яскравий відтінок, то ну просто ... Ну ось коли дівчата почали виставляти дописи з них, я -захльбувалась слинами, але тримала себе в руках. АЛЕ ДИВО Є ДИВО І Я ТЕПЕР МОЖУ СИДІТИ І ЯК ГОЛУМ ДИВИТИСЯ НА СВОЮ ПРЄЄЄЄЛЄЄЄЄЄСТЬ.

Я безмежно вдячна Лілі і я навіть не знаю як висловити це. Є лише емоції. То ж вирішила передати трошки емоційності через відео. В спробах зняти щось естетичне, моя нетерплячість і приподнятий настрій - дали про себе знати. В мене руки БУКВАЛЬНО ТРУСИЛИСЬ. Наче чашок 10 кави випила. А не пила. Це я наче перейняла позитивність і активність моєї таємної Ельфійки)))

Продукти для цього looks

LAMEL Make Up Oh My Color Gel Eye Liner
LAMEL Make Up Powder Drop Matte Lipstick
LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner