Розпаковка посилки під назвою "Стимулювати ВСЕ"

Вітаю! Це подарунковий набір - частково мені на день народження, частково подарунок на новий рік. І так вийшло, що більшість товарів в наборі для стимулювання:

  1. Kaaral K05 Hair Loss Serum - каплі проти випадіння волосся і для стимуляції росту нового. Я вже замовляла собі такі краплі в апулках і розказувала про свій досвід тут https://club.makeup.com.ua/post/21239/
  2. Vipera Rehash Eyelash Serum With Bimatoprost - сироватка для стимуляції росту вій. Знайшла її по відгуку в клубі від Strange Love і вирішила, що це буде чудовий подарунок.
  3. Щітка-масажер силіконова з ручкою Cosmo Shop - також прочитала відгук і зрозуміла, що мені це максимально потрібно, щоб робити масаж після втирання крапель.
  4. Кристалічний концентрат для тіла Бишофит - я взагалі амбасадор Бішофіту і напишу пару відгуків на цю тему. А зараз просто скажу, що це природне обезболююче, родовище якого є в Полтаві, а тому всі товари бюджетні і ефективні. З даним концентратом класно робити ванночки для ніг для того щоб зняти втому і біль.

Ось така посилочка) Сподіваюсь щось цікаве і ви для себе знайдете!