Новорічний образ #birthdaydragonmakeupparty

Сьогодні не тільки останній день 2023 року, а й День народження прекрасної @Карина Швець, яка вирішила покликати нас на своє свято та подарувала привід для креативних макіяжів!)

Хочу привітати нашу зірочку, побажати, щоб здійснилось найбільше бажання, яке є у всіх нас, а також всі її особисті мрії та прагнення втілились в життя!

Не буду лукавити, свій образ я готувала заздалегідь, бо сьогодні в мене б точно не вистачило сил та фантазії)). Та й спочатку взагалі зробила більш звичний вечірній варіант, але чоловік зі словами "а де ж луска? А ну роби красивого дракончика, як ти вмієш!" переконав мене спробувати більш епатажний мейк)).

Головними моїми помічниками були спаркли Ламель, сітчаста шапочка та класна підводка, про яку я окремо

писала: https://club.makeup.com.ua/post/23534/ .

А ще нещодавно в клубі обговорювали тему, чи можна з вечірнім макіяжем виходити на вулицю вдень: так от, я без проблем вигулюю подібні образи і ніхто не втрачає свідомість від побаченого🤣.

P.S. Вітаю всіх з Новим роком! Бережіть себе та близьких, котики, нам ще треба зробити так багато корисного та важливого в цьому житті та головне не втратити себе, залишивши в серці місце для милосердя, любові та щирості! 🙏

31 грудня, 2023
Anna_feerie
31 грудня, 2023

Продукти для цього looks

Eveline Cosmetics Max Intense Colour
Всі відгуки (164)
Eveline Cosmetics Eyebrow Pencil
Всі відгуки (35)
Maybelline New York Lash Sensational Sky High
Всі відгуки (343)