Новорічний образ #birthdaydragonmakeupparty

Сьогодні не тільки останній день 2023 року, а й День народження прекрасної @Карина Швець, яка вирішила покликати нас на своє свято та подарувала привід для креативних макіяжів!)

Хочу привітати нашу зірочку, побажати, щоб здійснилось найбільше бажання, яке є у всіх нас, а також всі її особисті мрії та прагнення втілились в життя!

Не буду лукавити, свій образ я готувала заздалегідь, бо сьогодні в мене б точно не вистачило сил та фантазії)). Та й спочатку взагалі зробила більш звичний вечірній варіант, але чоловік зі словами "а де ж луска? А ну роби красивого дракончика, як ти вмієш!" переконав мене спробувати більш епатажний мейк)).

Головними моїми помічниками були спаркли Ламель, сітчаста шапочка та класна підводка, про яку я окремо

писала: https://club.makeup.com.ua/post/23534/ .

А ще нещодавно в клубі обговорювали тему, чи можна з вечірнім макіяжем виходити на вулицю вдень: так от, я без проблем вигулюю подібні образи і ніхто не втрачає свідомість від побаченого🤣.

P.S. Вітаю всіх з Новим роком! Бережіть себе та близьких, котики, нам ще треба зробити так багато корисного та важливого в цьому житті та головне не втратити себе, залишивши в серці місце для милосердя, любові та щирості! 🙏

Продукти для цього looks

Eveline Cosmetics Eyebrow Pencil
Eveline Cosmetics Max Intense Colour