Нова порція викидушок

Трохи косметичного прибирання на поличках назбирало мені таку коробочку.

Цього разу не тільки пусті баночки, але і не закінчені. Є фаворити, а є ті, хто йде й смітник ☺️

Отож по порядку:

  1. Скраб для голови з мого першого подарункового боксу від Pharmaceris. Цей продукт мені дуже сподобався. Має гарний аромат та гарно очищає шкіру голови. Використовувала 1-2 рази на місяць. Флакону вистачило на пів року.

https://club.makeup.com.ua/looks/15063/

  1. Пінка для вмивання від цієї ж фірми. Спочатку вона мені подобалась, теж користувалась протягом пів року, вмивалась нею зранку. І от нещодавно помітила, що залишок пінки помутнів і я одразу припинила ним вмиватися. Хоча вказано, що можна користуватися протягом року з моменту відкриття. Чому так сталося- не розумію, але неприємно😔.
  2. Шампунь L’Oréal Hyaluron plump. Цей бюджетний шампунь мені дуже сподобався. Періодично буду його купляти.

https://club.makeup.com.ua/post/22823/

4. Гель для укладання брів від Lamel. Цей гель робив натуральний вигляд при вкладанні, спочатку мені подобався, а через деякий час консистенція стала така неприємна на вигляд і користуватись не хочу . Йде у смітник. На заміну взяла свій перший віск для брів. Поки тестую і обов’язково поділюся враженнями згодом.

  1. Маска для волосся від Elgon . Чудова маска, дуже сподобалось. Ось повний відгук.

https://club.makeup.com.ua/post/24737/

  1. Пробник олії- еліксира Rexaline. По відчуттях- неприємний, розібрала склад- взагалі пожаліла, що нанесла на шкіру. Хто пропустив- ось

https://club.makeup.com.ua/post/26340/

  1. Пробник сироватки від Lancôme. В загальному- по відчуттях сподобалась, але ціна дуже висока і не вартує своїх грошей.

https://club.makeup.com.ua/post/25443/

  1. Ось цей пробник від Biotherm для шкіри навколо очей мені дуже сподобався, що планую придбати більший об’єм. Гарний результат з першого використання

https://club.makeup.com.ua/post/25944/.

Ось так трохи поприбиралась і можна замовляти нові баночки ☺️

Спокійних свят, мої любі♥️