Найкрасивіша Санта Maximova і такий приємний подарунковий боксик :)

Я з нетерпінням чекала того часу , коли зможу зазирнути у свій боксик 🎁
І відкривши його була приємно вражена ДУЖЕ - ДУЖЕ 💕

Таня, я просто мріяла про ці яйця-бомбочки від Uterra 😂 Після допису про них, я довго ходила і думала , настільки це оригінально і круто 🐣 Я обожнюю усілякі нестандартні штуки і ці 2 яйця просто в саме серденько 💘

Гелевий олівчик від Lamel був у моєму кошику і ти просто здійснила моє бажання 🥳

А от про нашумівший олівчик від GlamBee я навіть і мріяти не могла 🫣 Ти навіть не уявляєш , наскільки мені приємно його мати в своїй косметичці 👛 Це ж справжній скарб ⚜️

Палетка від Lamel Myth of Utopia це найнеочікуваніша річ у боксику 😍 Просто, дякую величезне! Я з нетерпінням чекаю, коли буде нагода затестити її! Сподіваюсь, вона така ж крута , як і Self Love . Доречі, SLove я подарувала мамі , вона теж обожнює нюдові відтінки, а її тіні потребували заміни ⚜️

Корейські масочки від Elizavecca , які так обожнює моя подружка ! Що ж , спробую і я!

Ну і наостанок ✨ Сяйний бальзам для губ від Mermade 🧜🏻‍♀️ Куди ж без них наше свято 🤭 Unicorn Poop 🦄 Подейкують, що poop мають містичну силу сяяння , щож ! Ми це перевіримо 😂

А погляньте , на цю листівку 💌 Це найтепліша річ в моєму боксі 🤗 Дякую тобі, моя люба Maximova 🌷. Ціную тебе і люблю ! Ти та людинка , котра надала мені впевненості і дякуючи твоїм дописам , я купила чимало косметики 💄
Безмежно тобі вдячна 🫂

Продукти для цього looks

Маска для обличчя Фруктова
Всі відгуки (5)
LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner
Всі відгуки (418)
Сяйний бальзам для губ
Всі відгуки (18)
LAMEL Make Up The Myth of Utopia Eyeshadow Palette
Всі відгуки (129)