Перше замовлення у році завжди особливе :)

Так склалось, що своє перше замовлення на сайті Makeup робила на початку січня, тож кожного року у перше замовлення потрапляє подарунок від Makeup. Чарівно? 🎁

Другий рік поспіль я обираю шопер. Цього разу в кольорі марсала. Він з гарної цупкої тканини. Дуже зручно з ним ходити в магазин і одного шопера мені було мало :) Дякую Makeup за такий чудовий та корисний подарунок.

Усю посилку показувати не буду, думаю нецікаво дивитись на різні серветки, зубні пасти і т.д. Тож покажу лише цікаві придбання.

🔹 Крем-флюїд для контуру очей з кофеїном і гіалуроновою кислотою від Elenis. Покладаю великі сподівання на цей крем. Зараз користуюсь кремом від Mr.Scrubber з адвент-календаря. Враженнями від нього поділюсь, але уже можу сказати - мені не вистачає від нього зволоження. Хочеться додати більше крему. Такий варіант мені не подобається, тому взяла для вечірнього догляду новий кремчик, а попереднім буду користуватись зранку, поки не закінчиться.

🔹 Твердий шампунь Vins Rosewood. Це вже третій твердий шампунь, який буду пробувати від ТМ Vins. Уже робила огляд на розмариновий твердий шампунь (https://club.makeup.com.ua/post/26809/) та зараз тестую лимонно-ванільний. Такі шампуні мені подобаються, тому планую спробувати усі з асортименту.

🔹 Олія для нігтів і кутикули з екстрактом суниці та вітаміном Е від Shelly. Запас кремів для рук і ніг у мене достатній, тож вирішила познайомитись з цим брендом таким продуктом.

💙 Сподіваюсь, що всі ці українські продукти мене вразять і подарують справжню насолоду від використання! 💛