Олена✨

Твердий шампунь з неймовірним ароматом розмарину

Твердий шампунь з неймовірним ароматом розмарину

Забираючи чергову посилку Makeup з поштомата, я зауважила, що коробка пахне. Таке було вперше. Почала думати, що це може бути і нічого не придумала 😆. Промайнула ідея – можливо додали пробник парфумів і він розбився…

Відкрила коробку, а знайомий аромат став ще активнішим. Перебрала усе і зрозуміла, що це запах твердого безсульфатного шампуню для нормального й жирного волосся "Rosemary".

Пакування. Картонна крафтова коробочка, яка відкривається за принципом сірникової. Всередині прямокутний брусочок шампуню 85 г, загорнутий додатково у крафтовий папір. Уся необхідна інформація міститься на пакуванні. Мінімалістично та екологічно.

Склад безпечний та багатий комплексом цілющих трав’яних екстрактів.

В основі ПАРи з кокосового масла, оливкової олії та солодкого мигдалю.

Корисні інгредієнти: рослинний гліцерин, алое вера баттері, зелена глина, ефірна олія розмарину, олія жожоба, олія касторова, реп'яхова олія, вітамін Е, гуар, кропива, алтея коріння, ромашка лікарська, сіль морська.

Присутні безпечні емульгатори.

Враження. Насичений аромат розмарину мене аж ніяк не збентежив (P.S. якщо розмарин вам не подобається, раджу обирати інший аромат).

Після першого контакту з водою активний запах пропав, а після миття на волоссі запах взагалі зникає – тож за це можна не переживати.

Шампунь добре піниться. За консистенцію нагадує мило (на відміну від Sue та Bogika, які на дотик більш сухі). При змиванні стікає зеленкувата вода. Промиває шампунь волосся добре, воно не пересушене, виглядає блискучим та доглянутим. Ніякого свербежу чи перхоті протягом періоду використання не було.

👉 На частоту миття шампунь не вплинув, як і раніше робила це щодня. Брусочка вистачило на 1,5 місяця щоденного використання.

Під час змилювання шампунь розламується навпіл, потім кожна частина знову навпіл. Але це ніяк не перешкоджає можливості повністю його змилити.

Шампунем дуже задоволена, тому придбала та тестую Vins Lemon & Vanilla Shampoo. Можу рекомендувати Vins Rosmary Shampoo тим, кому підходять натуральні шампуні, але одразу подумайте про мильничку, де він буде зберігатись та підсихати.

Твердий шампунь з неймовірним ароматом розмарину
Твердий шампунь з неймовірним ароматом розмарину
Твердий шампунь з неймовірним ароматом розмарину