Олена ✨

Energy Boost: яскрава вітамінізована сироватка від MERMADE

Energy Boost: яскрава вітамінізована сироватка від MERMADE

Сироватка на основі легкої емульсійної есенції, БЕЗ мінеральної олії, БЕЗ синтетичних барвників, БЕЗ використання ароматизаторів, від українського виробника з приємною ціною. Так буває? Пропоную розглянути разом 👇

Energy Boost: яскрава вітамінізована сироватка від MERMADE

Перше, що привертає увагу – це бездоганний дизайн пакування. Естетика та яскравість жовтого кольору змушують посміхнутись.

Незвична деталь, сироватка має своє гасло: «Сироватка вітамінна – і твоя шкіра виглядає на відмінно» 😁

Крім того, унікальність продукту підкреслюється оригінальною картонною коробочкою з вирізаним віконечком, через яке можна побачити саму пляшечку. Прозоре скло та зовнішня частина піпетки ніжно-рожевого кольору додають цьому дизайну особливої милості.

Уся необхідна інформація міститься як на картонному пакуванні, так і на етикетці, розміщеній на баночці. Все чітко і зрозуміло.

Назва Energy Boost цікаво обіграна дизайнером - "оо" зображено як чекбокс-перемикач, символізуючи активацію енергії та життєвої сили шкіри 🤩.

Об’єм 30 мл.

Що обіцяє виробник? Сироватка допомагає наситити шкіру обличчя вітамінами A, E, C, B5, підвищити еластичність, зробити її більш пружною і зменшити прояви видимих мімічних зморшок.  Вітамінний комплекс в поєднанні з екстрактами є чудовими антиоксидантами, що відбілюють шкіру, захищають, допомагають зменшити прояв пігментних плям, сприяють відновленню захисного бар'єра шкіри.

Про сироватку. Дизайн неспроста жовтий, адже і сама сироватка має світло-жовтий відтінок. Вона не прозора, а за консистенцією нагадує розведене молочко (рідка, але водночас має незначну згущеність). При витягуванні піпетки з баночки трохи сироватки залишається на зовнішній стінці піпетки, а по шкірі краплинка сироватки стікає повільно.

Виробник зазначає, що потрібно наносити 3-4 краплі засобу на очищену шкіру на рівномірно розподіляти. Використовувати вдень та/або ввечері.

Які враження? Сироватка легко розподіляється по шкірі, стаючи ще рідкішою під час цього процесу. Наприкінці нанесення під пальцями відчувається незначна олійність.

Сироватка не містить ароматизаторів і має ледь відчутний аромат компонентів (P.S. я відчуваю нотки обліпихи).

Який ефект? Шкіра набуває неймовірного сяючого вигляду (але не жирного). За відчуттями сироватка дуже комфортна. Не викликала жодних негативних реакцій. Для мене некомедогенна.

Які нюанси? Сироватка орієнтована для усіх типів шкіри, але у мене ж він жирний… (P.S. маю підозру, що виробники косметики дуже «люблять» таких дівчат). Головний секрет успіху – правильне поєднання з іншими засобами. Якщо поєднати цю сироватку, яка додає шкірі сяйва зверху з засобом з подібним ефектом, ризикуєте отримати перебір «сяйності», якого так уникають представниці такого типу шкіри.

Мої ідеальні ранкові комбо:

  • сироватка + крем, який злегка матує шкіру
  • сироватка + BB-крем з spf, який злегка матує шкіру

Провальне комбо: сироватка + крем з spf. P.S. Маю надію, що колись знайду, spf крем, який мене буде повністю влаштовувати.

Думаєте я засмутилась? Ні 😊 У дні, коли знала, що буду виходити на вулиці і ВВ крему буде замало для захисту, сироватку використовувала у вечірній рутині. А в ті дні, коли користувалась засобами, що добре комбінувались з сироваткою, наносила зранку.

Хочу наголосити, що цей нюанс проявляється на жирному типі шкіри, для інших типів вона мала б бути комфортною за будь-яких умов.

Загальні висновки. На мою думку, сироватка Energy Boost є доволі універсальною та спрямована на поліпшення загального стану шкіри, а не на боротьбу з якоюсь конкретною проблемою.

На щастя, побачити на собі ефект зменшення прояву мімічних зморшок та пігментних плям не можу, але мені давно не 25 (хоч у душі 20) і засоби для поліпшення стану шкіри є важливими у догляді, щоб і надалі можна було не помічати на собі вище перерахованих нюансів.

Що точно помітила? Ефект від використання абсолютно відповідає обіцянкам виробника - шкіра виглядає більш світлою, сяючою та відновленою.

Для допитливих. Чи дійсно сироватка на основі легкої емульсійної есенції, БЕЗ мінеральної олії, БЕЗ синтетичних барвників, БЕЗ використання віддушок та ароматизаторів?

Розглянемо детальніше склад 👇

Camellia Sinensis Leaf Water (вода з листя зеленого чаю) – антиоксидантна та заспокійлива дія; багата на вітаміни В, С, Е та мінералами Cr, Mn, Se, Zn, що підвищують антиоксидантну дію

Aqua (вода) – розчинник

Ethylhexyl Stearate – емолент, сприяє підвищенню в'язкості композиції

Pentylene Glycol - зволожуючий і кондиціонуючий інгредієнт, розчинник, завдяки антимікробній дії дозволяє знизити дозування консервантів у рецептурі

Glycerin – зволожувач, ідентичний до шкіри інгредієнт

Helianthus Annuus Seed Oil (олія соняшникова) – емолент, має хороші зволожуючі та регенеруючі властивості

Rosa Canina Fruit Oil (олія шипшини) – емолент, антиоксидант, багата на вітамін С, захищає шкіру від вільних радикалів та відновлює ліпідний баланс

Cetearyl Olivate – емульгатор

Sorbitan Olivate – емульгатор

Rosa Canina Fruit Extract (екстракт шипшини) – антиоксидант

Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (екстракт обліпихи) – антиоксидант, містять вітамін С, каротин, вітаміни групи В

Trifolium Pratense Extract (екстракт конюшини) – антиоксидант, містить каротин, вітаміни А, С, В, К, Е

Centella Asiatica Extract (екстракт центели азіатської) – зволожувальна та заспокійлива дія, антиоксидант.

Ethylhexylglycerin - консервант,

Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer – регулятор в’язкості,

Retinyl Acetate – взаємодіє з клітинами, складний ефір ретинолу та оцтової кислоти, підвищується щільність шкіри та її еластичність. Компонент середньої безпеки, класифікується як безпечний у дозволених кількостях.

Tocopheryl Acetate – антиоксидант, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е,

Ascorbic Acid (аскорбінова кислота) - антиоксидант, захищає шкіру від впливу УФ-випромінювання, посилює синтез колагену у шкірі, прискорює загоєння ран, працює з гіперпігментацією

Pantothenic Acid (вітамін B5 пантотенова кислота) – важливий для процесу регенерації шкіри

PEG-40 Hydrogenated Castor Oil - емульгатор,

Sodium Benzoate - консервант.

Так, сироватка дійсно у складі не має мінеральної олії, барвників та ароматизаторів. Натомість склад збагачений корисними оліями та екстрактами, яка містить велику кількість різноманітних вітамінів та мікроелементів, а також комплексом вітамінів A, E, C, B5. А ще тішить приємна ціна сироватки та факт того, що це український продукт.

Тож, для покращення загального стану шкіри та сяйного ефекту можу радити Energy Boost від Mermade (але власницям жирного типу шкіри звернути увагу на застереження, про які описала вище).