Олена ✨

Гідрофільна олія Hillary Cleansing Oil Tamanu + Jojoba oil

Гідрофільна олія Hillary Cleansing Oil Tamanu + Jojoba oil

Напевно у кожної із нас був період, коли хочеться спробувати якийсь новий продукт.

Хтось швидко обирає та купує. А хтось довго досліджує, вивчає питання, підраховує всі плюси та мінуси. От я із того другого типу покупців.

Cвого часу дуже хотіла спробувати гідрофільну олію, але переживала, що такий продукт може забити пори та викликати ще більше проблем. Вибір впав на гідрофільну олію від бренду Hillary.

Пакування. Біла пляшечка з дозатором. До нього є претензії, бо олія дуже рідка і з таким дозатором сильно плюється і досить швидко наліпка стає в розводах від засобу). Але звернула увагу, що на makeup та сайті бренду змінено тип пакування і зараз дозатор виглядає набагато зручнішим.

Супер мінімалістичний дизайн, як у всіх засобів від Hillary. Нічого зайвого. Біла наклейка з усією необхідною інформацією.

Склад. Активні компоненти, які виділяє виробник – натуральні емульгатори та олії таману і жожоба.

  • Олія таману - має високу регенеруючу, імуностимулюючу та протизапальну активність; чудово живить шкіру та регулює діяльність жирових залоз; нормалізує обмінні процеси в тканинах шкіри; некомедогенна.
  • Олія жожоба - має потужну антиоксидантну дію та багата вітаміном Е; поновлює пружність та еластичність шкіри; має бактерицидну та протизапальну дію й не закупорює пори; володіє відмінними себорегулюючими властивостями.
  • IMWITOR® liteMULS та IMWITOR®PG3 C10 - дуже швидкі натуральні емульгатори рослинного походження; створюють самоемульгуючу структуру гідрофільної олії, що дозволяє легко змиватися при контакті з водою без утворення жирної плівки

Детальний склад напевно мало кого цікавить. Але якщо я раптом помиляюсь, ось він:

Caprylic/Capric Triglyceride – емолент

Coco-Caprylate – емолент

Caprylyl–Caprylate/Caprate – емолент

Glyceryl Citrate/Lactate/Linoleate/ Oleate, Polyglyceryl-4 Cocoate, Polyglyceryl-3 Caprate (IMWITOR®PG3 C10), Glyceryl Caprylate – сукупність цих речовин емульгатор IMWITOR® liteMULS

Tocopheryl Acetate - антиоксидант

Calophyllum Inophyllum (Tamanu) Seed Oil – олія таману

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil – олія жожоба

Parfum - віддушка

CI 75815 (Chlorophyll) - антиоксидант

Гідрофільна олія в дії Hillary Cleansing Oil Tamanu + Jojoba oil

Як ця гідрофільна олія змиває тональний засіб, консилер, олівець для губ та стійкі помади? Гортайте карусельку.

P.S. Хто змивав червоні відтінки помади Maybelline SuperStay Vinyl, знає, що все стає червоно-рожевим і засобу для демакіяжу треба дати трохи часу з нею попрацювати 😁. Також намагалась показати, як олійка емульгується, але не можу фото назвати дуже наочним 🤷‍♀️

Конкретно цей засіб не призначений для зняття макіяжу з очей. Так зазначає виробник. Крапка. Для очей використовую міцелярну воду.

Тому мене дуже дивують відгуки від користувачів про те, що від гідрофільної олії (будь-якої, де на упакуванні зазначено не використовувати для демакіяжу очей) «печуть очі». Чому люди не читають інструкції?🙃

Враження про використання

Чому обрала саме гідрофільну олію від Hillary та повторно її купувала?

Жирний тип шкіри + схильність до проблем. З однієї сторони треба ретельніше вимивати тональні (в складі яких є силікони, які з часом забивають пори) та сонцезахисні засоби, з іншої гідрофільна олія і сама може забити пори, бо має жирнішу текстуру і може мати у складі олію, яка для твоєї шкіри може бути комедогенною.

Тож шукала гідрофільну олію з мінімальною кількістю потенційно для мене комедогенних олій у складі. Погодьтеся, що шукати «мафію» серед 2 чи 3 олій простіше, ніж коли їх у складі 10.

Похідні з кокосової олії (не чиста) не бентежили (вони є в багатьох засобах і реакції наче не було). Олією жожоба користувалась і вона точно не забиває у мене пори. Кількість складників, які могли викликати проблеми звужувався.

Тож я ризикнула і не пожалкувала. Вибір був правильним. Гідрофільна олія якісно очищає шкіру та пори (в результаті виникає менше висипань) без жодних неприємних наслідків.

Засіб має прозору та дуже рідку консистенцію, що робить його надзвичайно легким у нанесенні та розподілі по шкірі. При подальшому контакті з водою олія злегка емульгується та ефективно видаляє забруднення, залишаючи шкіру чистою та свіжою, без відчуття стягнутості чи дискомфорту.

Щодо консистенції чи економності використання порівняти не маю з чим, але що можу ствердно сказати – додавання гідрофільної олії крім міцелярної води в рутину для демакіяжу шкіри та подальше очищення пінкою для вмивання суттєво покращило стан шкіри. Головне завдання – це підібрати гідрофільний продукт, який підходить конкретно вашій шкірі. Мені пощастило з першого разу, тож таких продуктів я тепер не боюсь 😊

P.S. В асортименті Hillary є гідрофільні олії для різних типів шкіри. А ще це український бренд, який регулярно допомагає ЗСУ. На їх офіційному сайті та сторінках в соціальних мережах можна знайти усі звіти про надану допомогу.