1
/1
Мій дорожний набір декоративної косметики
Був у мене тут допис, про догядову косметику
,яку беру з собою у подорожі - https://club.makeup.com.ua/looks/19075/ , планувала одразу зробити 2 дописи про доглядову та декоративку, але щось відволікло, і ось лише зараз дійшли лапки )))
Косметичкою це звичайно важко назвати, з декоративкою я у повсякденному житті на "ви" , а у подорожах все ще скромніше) Якими принципами я керуюсь у виборі косметики в дорогу:
- займає мінімум місця
- не розіб'ється/не розіллється/не розчавимться у випадку чого
- не потребує багато часу та місця у нанесенні, та додадкових засобів у змиванні
Тож , з чого складається мій скромний набір :
Брови :
- олівець від Artdeco Eye Brow Pencil (мій улюбленець)
- щіточка для брів від Salon Perfect
- пінцет (не те що б це була необхідна річ, але багато разів ловила себе на тому що десь в готелі обов'язково побачу у дзеркалі кілька зайвих волосків, які будуть мене бісити, тож з часом просто почала брати з собою пінцет )
Очі:
- Туш Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black (підсіла на неї останнім часом)
- Білий олівець NYX Professional Makeup Slim Eye Pencil використовую на нижню повіку та у куток ока. При відсутності тіней у макіяжі робить очі більш цікавими)
Губи :
Бальзам для губ "Вишневое сияние" - мій універсальний засіб "і в пир і в мир" я к то кажуть. І нафарбуватись в сліпу можна, і зволожує, і трішки підварбовує, що надає стомленому в дорозі обличу трішки свіжості)
Отакий скромний набір у мене вийшов)
А як виглядає ваш дорожній набір ? Чи беерте ви взагалі декоративну косметику у подорожі? Діліться у коментах) Обіймаю усіх міцно міцно!
14 січня, 2024
Продукти для цього looks
Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black
Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black
714
372 ₴
Коментарі (0)