Мій дорожний набір декоративної косметики

Був у мене тут допис, про догядову косметику
,яку беру з собою у подорожі - https://club.makeup.com.ua/looks/19075/ , планувала одразу зробити 2 дописи про доглядову та декоративку, але щось відволікло, і ось лише зараз дійшли лапки )))

Косметичкою це звичайно важко назвати, з декоративкою я у повсякденному житті на "ви" , а у подорожах все ще скромніше) Якими принципами я керуюсь у виборі косметики в дорогу:

- займає мінімум місця

- не розіб'ється/не розіллється/не розчавимться у випадку чого

- не потребує багато часу та місця у нанесенні, та додадкових засобів у змиванні

Тож , з чого складається мій скромний набір :

Брови :

- олівець від Artdeco Eye Brow Pencil (мій улюбленець)

- щіточка для брів від Salon Perfect

- пінцет (не те що б це була необхідна річ, але багато разів ловила себе на тому що десь в готелі обов'язково побачу у дзеркалі кілька зайвих волосків, які будуть мене бісити, тож з часом просто почала брати з собою пінцет )

Очі:

- Туш Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black (підсіла на неї останнім часом)

- Білий олівець NYX Professional Makeup Slim Eye Pencil використовую на нижню повіку та у куток ока. При відсутності тіней у макіяжі робить очі більш цікавими)

Губи :

Бальзам для губ "Вишневое сияние" - мій універсальний засіб "і в пир і в мир" я к то кажуть. І нафарбуватись в сліпу можна, і зволожує, і трішки підварбовує, що надає стомленому в дорозі обличу трішки свіжості)

Отакий скромний набір у мене вийшов)

А як виглядає ваш дорожній набір ? Чи беерте ви взагалі декоративну косметику у подорожі? Діліться у коментах) Обіймаю усіх міцно міцно!

Продукти для цього looks

Artdeco Eye Brow Pencil
NYX Professional Makeup Slim Eye Pencil
Туш для подовження та об'єму вій