#newyearmu_maybellineny

Привіт, красуні!

Я була дуже-дуже рада отримати на тестування чарівний бокс від Maybelline, адже косметику цього бренду я обожнюю. З багатьма засобами я вже давно знайома, і знаю, які вони класні, тому виконати новорічний макіяж - було лише в задоволення.

Отже, на обличчі в мене тональний крем Affiniton у 03 віддінку. Він має жовтий підтон, проте він непогано підлаштувався під мою шкіру.

Консилер Maybelline Fit Me, який я купую вже мільйон разів, бо він дійсно чудово перекриває синці і не сушить шкіру під очима.

Макіяж я закріпила пудрою Fit Me. Дуже хороша бюджетна пудра насправді.

До речі, я також використала рум'яна Maybelline у віддінку 30 Rose, але забула їх помістити в кадр.

Далі очі...

Підводка Maybelline Hyper Precise виявилася досить капризною, і в мене є до неї питання, проте сьогодні в мене вийшли досить непогані стрілочки.

Туш Sky High - чудово розділяє та подовжує вії. З нею погляд одразу стає більш виразним. Але, для мене, в класичній версії, дуже гнучка щітка, до якої доведеться звикати.

І губи...

Звичайно на губах моя улюблена стійка вінілова помада Maybelline SuperStay Vinyl Ink, у шикарному віддінку 35. Дуже красивий нюд. Я цю помаду купувала ще задовго до того, як вона офіційно з'явилася в Україні.

Обожнюю!

Додаю трохи блискіток та хайлайтеру, і новорічний образ готовий:-)

"Всі в захваті від тебе, а ти від Maybelline!!!"

Дякую за увагу 😘

Продукти для цього looks

Maybelline New York Affinitone
Всі відгуки (134)
Maybelline New York Hyper Precise All Day Liquid Liner
Всі відгуки (65)
Maybelline New York Fit Me! Concealer
Всі відгуки (227)
Maybelline New York Lash Sensational Sky High
Всі відгуки (320)
Maybelline New York SuperStay Vinyl Ink