#newyearmu_maybellineny

Привіт, красуні!

Я була дуже-дуже рада отримати на тестування чарівний бокс від Maybelline, адже косметику цього бренду я обожнюю. З багатьма засобами я вже давно знайома, і знаю, які вони класні, тому виконати новорічний макіяж - було лише в задоволення.

Отже, на обличчі в мене тональний крем Affiniton у 03 віддінку. Він має жовтий підтон, проте він непогано підлаштувався під мою шкіру.

Консилер Maybelline Fit Me, який я купую вже мільйон разів, бо він дійсно чудово перекриває синці і не сушить шкіру під очима.

Макіяж я закріпила пудрою Fit Me. Дуже хороша бюджетна пудра насправді.

До речі, я також використала рум'яна Maybelline у віддінку 30 Rose, але забула їх помістити в кадр.

Далі очі...

Підводка Maybelline Hyper Precise виявилася досить капризною, і в мене є до неї питання, проте сьогодні в мене вийшли досить непогані стрілочки.

Туш Sky High - чудово розділяє та подовжує вії. З нею погляд одразу стає більш виразним. Але, для мене, в класичній версії, дуже гнучка щітка, до якої доведеться звикати.

І губи...

Звичайно на губах моя улюблена стійка вінілова помада Maybelline SuperStay Vinyl Ink, у шикарному віддінку 35. Дуже красивий нюд. Я цю помаду купувала ще задовго до того, як вона офіційно з'явилася в Україні.

Обожнюю!

Додаю трохи блискіток та хайлайтеру, і новорічний образ готовий:-)

"Всі в захваті від тебе, а ти від Maybelline!!!"

Дякую за увагу 😘

Продукти для цього looks

Підводка-фломастер для повік
Maybelline New York Fit Me! Concealer
Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick
Maybelline New York Affinitone