#NEWYEARMU_MAYBELLINENY

Магія макіяжу з Maybelline New York

Як створила сяючий святковий образ, використовуючи чарівний боксик від Maybelline New York? Читайте далі 👇

P.S. Додала також свої улюблені продукти

🌟 Невагома основа: тональний крем Maybelline New York Affinitone, 16 відтінок. Гарно вирівняв тон, попри побоювання відтінок не виглядає надто темним на шкірі 😊

🌟 Таємна зброя: консилер Maybelline New York Fit Me!, 15 відтінок. Цей консилер - мій вірний супутник уже багато років. Він чудово приховує темні кола, венки під очима та інші недоліки.

🌟 Приголомшливий колір: помада Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick, відтінок 50. Яскрава помада, яка стала для мене викликом, але для святкового макіяжу обрала саме її.

🌟 Архітектор брів: олівець для брів Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil, відтінок deep brown. Це той продукт, без якого обійтись не можу. Якщо цього олівця нема в запасі, у мене починається паніка. Ідеальний відтінок, легко наноситься, не жирний. Перлина в асортименті Maybelline New York.

🌟 Чорна магія: туш Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black. Ця туш створила неймовірний об'єм моїх вій, додавши погляду глибини та загадковості.

🌟 Лінія виклику: підводка-фломастер Maybelline New York Hyper Precise All Day Liquid Liner. На жаль, ми не знайшли спільної мови з цією підводкою. Хоч усі дні вона стояла перевернутою «пером» вниз, як і в інших дівчат вона нормально не малює. Довелось творчий результат зверху перекривати іншою підводкою.

Дякую Maybelline New York та Makeup за можливість спробувати нові продукти та поекспериментувати з яскравим образом 💃

20 січня, 2024
olena_glossy
20 січня, 2024

Продукти для цього looks

Maybelline New York Affinitone
Всі відгуки (137)
Maybelline New York Hyper Precise All Day Liquid Liner
Всі відгуки (65)
Maybelline New York Fit Me! Concealer
Всі відгуки (233)
Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil
Всі відгуки (267)