#NEWYEARMU_MAYBELLINENY

Магія макіяжу з Maybelline New York

Як створила сяючий святковий образ, використовуючи чарівний боксик від Maybelline New York? Читайте далі 👇

P.S. Додала також свої улюблені продукти

🌟 Невагома основа: тональний крем Maybelline New York Affinitone, 16 відтінок. Гарно вирівняв тон, попри побоювання відтінок не виглядає надто темним на шкірі 😊

🌟 Таємна зброя: консилер Maybelline New York Fit Me!, 15 відтінок. Цей консилер - мій вірний супутник уже багато років. Він чудово приховує темні кола, венки під очима та інші недоліки.

🌟 Приголомшливий колір: помада Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick, відтінок 50. Яскрава помада, яка стала для мене викликом, але для святкового макіяжу обрала саме її.

🌟 Архітектор брів: олівець для брів Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil, відтінок deep brown. Це той продукт, без якого обійтись не можу. Якщо цього олівця нема в запасі, у мене починається паніка. Ідеальний відтінок, легко наноситься, не жирний. Перлина в асортименті Maybelline New York.

🌟 Чорна магія: туш Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black. Ця туш створила неймовірний об'єм моїх вій, додавши погляду глибини та загадковості.

🌟 Лінія виклику: підводка-фломастер Maybelline New York Hyper Precise All Day Liquid Liner. На жаль, ми не знайшли спільної мови з цією підводкою. Хоч усі дні вона стояла перевернутою «пером» вниз, як і в інших дівчат вона нормально не малює. Довелось творчий результат зверху перекривати іншою підводкою.

Дякую Maybelline New York та Makeup за можливість спробувати нові продукти та поекспериментувати з яскравим образом 💃

Продукти для цього looks

Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil
Туш для подовження та об'єму вій
Підводка-фломастер для повік
Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick
Maybelline New York Fit Me! Concealer
Maybelline New York Affinitone