Запіздалий пост про новорічний макіяж (Та трошки про локони на дайсон, що трималися більше трьох хв)

"Краще пізно, ніж ніколи" - подумала я) Зізнаюсь чесно, я рідко нормально виглядаю на новий рік, зазвичай я святкую вдома, дуже багато їм, тож я вдягаю щось зручне домашне, і просто вмиваюсь та наношу догляд, щоб потім не йти цим займатися після купи зїдених салатів, бутербродів та всього іншого))

Та цього разу я подумала, що треба хоч якось самій собі створювати настрій, привід причепуритися. Ну і "як новий рік зустрінеш" як то кажуть)

Так от, до діла. Макіяж у мене тут відносно простенький, я не вмію робити щось прям цікаве. Тому ви тут рідко бачете моє обличчя)) Відміна від буденного образу тут тільки в локонах та ще я спробувала намастити спаркл Claresa Toper Eyeshadow (вони зараз нарешті по непоганій ціні, не за 450 грн))) на повіки, а під очима підвести зеленим шимерним олівчиком GlamBee, але мені не дуже сподобався результат, чесно кажучи). Спаркл красивий, але трошки скочується (може його треба наносити на пудру?), а олівчик хотілося б щоб був більш яскравим. Спаркл я потім ще нанесла пензлем на ключиці та декольте, щоб вже сяяти так сяяти (сукня досі вся блискітках)) Губи - LN Pro Filler Lip Liner 107 та Eveline Cosmetics Variete Satin Lipstick 10.

Знову буда дуже задоволена парфумом Good Girl Gone Bad by Kilian - сукня пахла ним навіть через 2 тижні.

Локони на Dyson. У мене була з ними проблема, я дивилась купу відео, намагалася зробити якусь зачіску, з якою не соромно вийти на вулицю, але все було марно. На цей раз я зробила так - почала крутити мокре волосся. Не підсушувала коріння, не залишала волосся трошки вогким як кажуть майже всюди, просто накручувала мокре волося, і нарешті хоча б це спрацювало. Так, зачіска не дуже охайна, трохи я лохмата, але це вже для мене прогрес і я була рада!)) Після накрутки відразу все зафіксувала лаком syoss. Всю новорічну ніч (годин 5-6) волосся тримало ту ж форму)

Дякую за увагу💖

Продукти для цього looks

Стайлер для волосся
Hedonic Clear Brow Gel
Catrice Catrice Cheek Lover Marbled Blush
Claresa Toper Eyeshadow
LN Pro Filler Lip Liner
Сонцезахисний крем для обличчя
Catrice Eye Brow Stylist
Eveline Cosmetics Variete Lashes Show Full Volume Ultra-Length Mascara
Eveline Cosmetics Waterproof Variete Eyeliner