Запіздалий пост про новорічний макіяж (Та трошки про локони на дайсон, що трималися більше трьох хв)

"Краще пізно, ніж ніколи" - подумала я) Зізнаюсь чесно, я рідко нормально виглядаю на новий рік, зазвичай я святкую вдома, дуже багато їм, тож я вдягаю щось зручне домашне, і просто вмиваюсь та наношу догляд, щоб потім не йти цим займатися після купи зїдених салатів, бутербродів та всього іншого))

Та цього разу я подумала, що треба хоч якось самій собі створювати настрій, привід причепуритися. Ну і "як новий рік зустрінеш" як то кажуть)

Так от, до діла. Макіяж у мене тут відносно простенький, я не вмію робити щось прям цікаве. Тому ви тут рідко бачете моє обличчя)) Відміна від буденного образу тут тільки в локонах та ще я спробувала намастити спаркл Claresa Toper Eyeshadow (вони зараз нарешті по непоганій ціні, не за 450 грн))) на повіки, а під очима підвести зеленим шимерним олівчиком GlamBee, але мені не дуже сподобався результат, чесно кажучи). Спаркл красивий, але трошки скочується (може його треба наносити на пудру?), а олівчик хотілося б щоб був більш яскравим. Спаркл я потім ще нанесла пензлем на ключиці та декольте, щоб вже сяяти так сяяти (сукня досі вся блискітках)) Губи - LN Pro Filler Lip Liner 107 та Eveline Cosmetics Variete Satin Lipstick 10.

Знову буда дуже задоволена парфумом Good Girl Gone Bad by Kilian - сукня пахла ним навіть через 2 тижні.

Локони на Dyson. У мене була з ними проблема, я дивилась купу відео, намагалася зробити якусь зачіску, з якою не соромно вийти на вулицю, але все було марно. На цей раз я зробила так - почала крутити мокре волосся. Не підсушувала коріння, не залишала волосся трошки вогким як кажуть майже всюди, просто накручувала мокре волося, і нарешті хоча б це спрацювало. Так, зачіска не дуже охайна, трохи я лохмата, але це вже для мене прогрес і я була рада!)) Після накрутки відразу все зафіксувала лаком syoss. Всю новорічну ніч (годин 5-6) волосся тримало ту ж форму)

Дякую за увагу💖

Продукти для цього looks

Стайлер для волосся
Сонцезахисний крем для обличчя
Hedonic Clear Brow Gel
LN Pro Filler Lip Liner
Eveline Cosmetics Variete Lashes Show Full Volume Ultra-Length Mascara
Catrice Catrice Cheek Lover Marbled Blush
Claresa Toper Eyeshadow
Catrice Eye Brow Stylist
Eveline Cosmetics Waterproof Variete Eyeliner