#NEWYEARMU_MAYBELLINENY

Вітаю! Це моя варіація на святковий макіяж від Мейбелін, де використовувала товари отримані в цьому боксику (відео розпаковки) https://club.makeup.com.ua/looks/27729/

Стійка рідка помада для губ Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick - на мені відтінок 35. Виробник сказав все за мене - вона суперстійка. Якби це був макіяж на новорічну ніч, то гарні фото були б як до, так і після святкового столу.

Туш для вій подовжуюча Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black - якісна чорна туш, не осипається добре тримається, не відпечатується. Готую на неї окримий відгук.

Підводка-фломастер для повік Maybelline New York Hyper Precise All Day Liquid Liner - єдине що не піійшло з подарункового боксу. Дуже складно було нанести і зробити мейк, оскільки підводка була якась суха. Як я не намагалась на руці придавити і зволожити - кінчик залишався сухим. В результаті, мало того що я не дуже вправно малюю стрілки, то підводка тільки встромила палки в колеса цього процесу.

Яскравий перелив отримала за рахунок LN Pro Crystal Shine Long-Lasting Tint Eyeshadow - дуже крута і бюджетна річ, а виглядає на всі 100. Дійсно збагатила образ і дала яскравий акцент!

23 січня, 2024
Mandarinka
23 січня, 2024

Продукти для цього looks

Maybelline New York Hyper Precise All Day Liquid Liner
Всі відгуки (65)
Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black
Всі відгуки (252)
Maybelline New York SuperStay Vinyl Ink
Всі відгуки (496)