#NEWYEARMU_MAYBELLINENY

Вітаю! Це моя варіація на святковий макіяж від Мейбелін, де використовувала товари отримані в цьому боксику (відео розпаковки) https://club.makeup.com.ua/looks/27729/

Стійка рідка помада для губ Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick - на мені відтінок 35. Виробник сказав все за мене - вона суперстійка. Якби це був макіяж на новорічну ніч, то гарні фото були б як до, так і після святкового столу.

Туш для вій подовжуюча Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black - якісна чорна туш, не осипається добре тримається, не відпечатується. Готую на неї окримий відгук.

Підводка-фломастер для повік Maybelline New York Hyper Precise All Day Liquid Liner - єдине що не піійшло з подарункового боксу. Дуже складно було нанести і зробити мейк, оскільки підводка була якась суха. Як я не намагалась на руці придавити і зволожити - кінчик залишався сухим. В результаті, мало того що я не дуже вправно малюю стрілки, то підводка тільки встромила палки в колеса цього процесу.

Яскравий перелив отримала за рахунок LN Pro Crystal Shine Long-Lasting Tint Eyeshadow - дуже крута і бюджетна річ, а виглядає на всі 100. Дійсно збагатила образ і дала яскравий акцент!

Продукти для цього looks

LN Pro Crystal Shine Long-Lasting Tint Eyeshadow
Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick
Туш для подовження та об'єму вій
Підводка-фломастер для повік