1
/5
Новеньке замовлення
- LAMEL Posh Matte Liquid Lip Stain у 404 і 405 відтінках ,невтрималась і замовила два персикових відтінках 🙃
- LAMEL FLAMY Jelly Tint 402 відтінок з красивою назвою NEBULA,червоного кольору,доречі це мій перший тінт 😅вже встигла затестити і скоро напишу відгук на нього.
- Rated Green Real Shea Cold Pressed Shea Butter Protein Recharging Leave-in Treatment Зараз в мене в квартирі прохолодно ,сушу волосся гарячим повітрям ,тож запаслася термозахистом.
- Крем для рук від Inly з амінокислотами та бджолиним воском, це більше я купила для чоловіка бо в нього завжди сухі і потріскані руки взимку .
- Палетка тіней від Glambee спонтанна покупка але мені покою не давав сріблястий і синій відтінок 🙃
Більш бюджетні знахідки :
- спонжі,не бачу сенсу купляти дорогі 🤷🏼♀️
- Подвійна підводка від Lovit з одного боку чорна з іншого біла ,брала на свій страх і ріск 🤣бо переживала шо вона буде засохша але наче норм .
- Глітер ,доречі дуже блискучий 👌🏻
- Хайлайтер теж від Lovit, але скоріш його комусь віддам бо виявився дуже схожий на мій по текстурі.
Аналогова парфумерія ,це ми вирішили скооперуватися з SomovaFM і замовити по оптовим цінам собі парфуми ,тому одразу взяла всі аромати які мені сподобались 😁
Тепер треба знайти час щоб це все затестити 🥲
Ksyposhka
27 січня, 2024
Продукти для цього looks
Відновлювальний крем для волосся з маслом ши холодного віджиму
Rated Green Real Shea Cold Pressed Shea Butter Protein Recharging Leave-in Treatment
89
500 ₴
Коментарі (0)